mikonos
Foto: Printscreen/Printscreen

Ne zvuči baš ekskluzivno - zato što i nije.

Naime, kako je ostrvo Mikonos zbog lepih plaža, pejzaža i čuvenih crkvica postajalo sve popularnije prethodnih godina, tako su meštani iznalazili sve interesantnije načine da zarade novac. Tako je pre nekoliko dana naše turiste koji su uplatili aranžman za dvoje dočekalo nešto potpuno suprotno od luksuza.

„Ovako izgleda povoljan smeštaj na Mikonosu. Bez klime, 57 evra dnevno za dvoje“, napisali su oni u grupi Nikana.rs, gde su poslali snimak u kom pokazuju „kućicu“ u koju su ih smestili.

Dovitljivi Grci su na jednom placu poređali desetak klasičnih građevinskih kontejnera, omalterisali ih u skladu sa dizajnom ostalih kuća na ostrvu, vrata i prozorčiće ofarbali u plavo i izbetonirali ispred. Unutar svake jedinice nalazi se po dva kreveta, jedan toaletni stočić, ogledalo i ventilator koji visi iznad kreveta.

Da nesreća bude veća, toalet je u ovom kompleksu - poljski.

„Toitoi, onaj ve-ce kao pored magistrale ili na festivalima, to ti je što ti je na letovanju. Baš luksuzno!“, komentarišu oni koji su videli ovaj smeštaj.

„Ovce su za šišanje“, komentarisao je jedan korisnik Instagrama ovu ponudu, dok su neki drugi rekli da je ovo zapravo odlična ponuda ako se uzme u obzir da je kamp-mesto u Hrvatskoj još skuplje - 80 evra.

M. J. M.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading