joško susret JNA
Foto: Alo/printscreen/facebook

Na snimku se vidi njegovo ushićenje kada su s voza sišli njegovi drugovi iz JNA, Salih i Aco, s kojima se nije video pune 33 godine, još od vojske. Ali, ovog juna dočekao je da mu dođu na svadbu! Taj snimak objavljen je na stranici "pronađi drugove iz bivše JNA".

- Danas je moja svadba, s leva na desno JA des.Joško Ben, sredina poručnik Salih Avdić i razvodnik Aco Krstevski, nismo se videli 33 godine a danas mi došli drugovi na svadbu - napisao je na srpskom s malo slovenačkog, sve od uzbuđenja, Slovenac Joško ne skrivajući svoje iskreno oduševljenje što se posle tolikih decenija konačno sreo s ljudima za koje ga je vezivalo iskreno prijateljstvo.

- Hoćeš kafu, hoćeš rakiju, hoćeš pivo - upitao je domaćin i mladoženja Joško svog nekadašnjeg nadređenog, poručnika i druga, iz JNA, koji je bio isto toliko uzbuđen ali je i pored toga na trenutak zastao za vojnički pozdrav u stavu mirno. Posle toga usledili su samo dugi zagrljaji bez reči i suze.

Snimak dirljivog susreta načinila je Joškova buduća supruga, a klip je podeljen na mrežama i do sada je prikupio hiljade lajkova. 

Pogledajte video snimak dirljivog susreta: 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading