OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE! Radovi na deonicama
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Za saobraćaj je zatvorena tunelska cev u smeru ka Dimitrovgradu, a saobraćaj se odvija dvosmerno kroz suprotnu tunelsku cev. Auto-put E-75, petlja Novi Banovci - petlja Batajnica - petlja Beograd, u smeru ka Novom Sadu, radovi na rehabilitaciji leve kolovozne trake do 4. jula do 10 časova.

Tokom izvođenja radova saobraćaj se odvija sledećom dinamikom: - u smeru ka Novom Sadu za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, kao i kraci petlje Batajnica: Zemun-Novi Sad i Šid-Zemun/Pančevo, dok se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera i preticajnom trakom u smeru kretanja. - u smeru ka Beogradu saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Alternatvni putni pravac: za vozila koja se kreću iz pravca Zemun/Pančevo ka Novom Sadu: - Kretati se u pravcu Beograd - Šid i prestrojiti se na petlji Beograd, desno pa pravo, pa desno krakom Novi Sad - Aerodrom/Beograd kretati se do paralelne rampe i nakon 150 m uključiti se desno na rampi za Novi Sad i nastaviti levom trakom ka Novom Sadu. za vozila koja se kreću iz pravca Šid/Aerodrom/Ostružnica ka Zemun/Pančevo: - Produžiti ka Novom Sadu, isključiti se desno na petlji Novi Banovci, zatim se kroz petlju vratiti na pravac ka Beogradu i isključiti se desno na petlji Batajnica, za Zemun/Pančevo.

Venizelosova ulica u Novom Sadu, od sutra do 18. jula obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji puta.

Alternativni putni pravac: Put šajkaškog odreda, Ulica Bajči Žilinskog i Beogradski kej u Novom Sadu. Danas od 8 do 16 časova, radovi na redovnom održavanju dela državnog puta I A reda broj 1, na deonici petlja Žednik - petlja Subotica Jug, u smeru Novi Sad - Subotica.

U zoni radova saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom. Bašaid - Melenci, radovi na rehabilitaciji do 12. septembra, uz naizmenično propuštanje vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 časova: - na graničnom prelaziu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, - na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, dok je zadržavanje za putnička motorna vozila je 25 minuta, - na graničnom prelazu Preševo, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 25 minuta, - na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, - na graničnom prelaziu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, - na graničnom prelaziu Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading