radovi na putu
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Ka Nišu voznom i preticajnom saobraćajnom trakom, dok je zaustavna saobraćana traka zatvorena za saobraćaj, - ka Beogradu zaustavnom saobraćajnom trakom, dok su preticajna i vozna saobraćajna traka zatvorene za sabraćaj, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Na putu Vlaško Polje - nadvožnjak Mladenovac, radovi na rehabilitaciji puta od sutra, 26. juna do 30. avgusta, uz naizmenično propuštanje vozila. Ribariće - Mehov Krš, zbog asfalterskih radova, na snazi biti obustava saobraćaja sutra, 26. juna, od 8 do 12 i od 13 do 17 časova.

Alternativni putni pravac: Novi Pazar - Pazarište - Tutin - Mehov Krš - državna granica sa Crnom Gorom. Auto-put E-75, petlja Novi Banovci - petlja Batajnica - petlja Beograd, u smeru ka Novom Sadu, radovi na rehabilitaciji leve kolovozne trake do 4. jula. Tokom radova saobraćaj se odvija: - u smeru ka Novom Sadu za saobraćaj zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, kao i kraci petlje Batajnica: Zemun-Novi Sad i Šid-Zemun/Pančevo, dok se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera i preticajnom trakom u smeru kretanja. - u smeru ka Beogradu saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Alternatvni putni pravac: za vozila koja se kreću iz pravca Zemun/Pančevo ka Novom Sadu: - Kretati se u pravcu Beograd - Šid i prestrojiti se na petlji Beograd, desno pa pravo, pa desno krakom Novi Sad - Aerodrom/Beograd kretati se do paralelne rampe i nakon 150 m uključiti se desno na rampi za Novi Sad i nastaviti levom trakom ka Novom Sadu. za vozila koja se kreću iz pravca Šid/Aerodrom/Ostružnica ka Zemun/Pančevo: - Produžiti ka Novom Sadu, isključiti se desno na petlji Novi Banovci, zatim se kroz petlju vratiti na pravac ka Beogradu i isključiti se desno na petlji Batajnica, za Zemun/Pančevo. Mali Iđoš - Feketić, radovi na rehabilitaciji državnog puta, do 10. avgusta do 16 časova, uz naizmenično propuštanje vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 časova: - na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, - na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, - na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, - na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta, - na graničnom prelazu Preševo, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila i autobuse je 15 minuta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading