Imlek
Foto: Promo/Promo

U skladu sa svojom društveno odgovornom ulogom koju kompanija neguje, Imlekovi zaposleni doprineli su ulepšavanju priobalnog dela jezera Palić u zaštitnom pojasu, a cilj ove akcije jeste očuvanje životne sredine i obezbeđivanje prijatnog boravka svih onih koji posećuju ovu turističku atrakciju, kao i obnova i očuvanje prirodne okoline.

„Ponosni smo što se veliki broj zaposlenih u našoj kompaniji odazvao akciji uređenja fabričkog kruga i sad-nje biljaka koje su značajne za podsticanje biodiverziteta, kao i akciji čišćenja obale Palić, jednog od najlep-ših jezera u našoj zemlji. Kompanija Imlek veliku pažnju poklanja kako socijalnim, tako i ekološkim pita-njima, kao važnom segmentu društvene odgovornosti, čime dodatno skreće pažnju javnosti na značaj i potrebu očuvanja zdrave životne okoline“, istakao je Jovan Bugarčić, direktor marketinga kompanije Imlek.

Svetski dan zaštite životne sredine se na inicijativu Generalne skupštine UN, od 1973. godine obeležava svakog 5. juna, sa ciljem da se skrene pažnja i podstakne akcija za unapređenje kvaliteta životne sredine.

Tagovi

Komentari (0)

Loading