kapija uspeha
Foto: Alo/Foto: Pokrajinska Vlada

U Кulturnoj stanici „ Eđšeg“ dodeljene su   nagrade 31. godinu zaredom.

Predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević  istakao je da ovim priznanjem želimo da nagradimo najbolje iz različitih segmenata turističke ponude Vojvodine.

U prva četiri meseca ove godine Vojvodinu je posetilo preko 177 hiljada turista  i zabeleženo je 524 hiljada noćenja, što čini rat od 10 % u odnosu na prošlu godinu. Zadatak svih nas je  da i dalje radimo na unapređenju postojećih i kreiranju novih turističkih proizvoda. 

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović rekao je da da  se u oblasti turizma u AP Vojvodini beleži značajan napredak. Privredni parametri su veoma dobri , ali imajući u vidu ekonomsku situaciju u svetu moramo  nastaviti da radimo na očuvanju uslova za kvalitetan privredni ambijent. 

Nagrade Кapija uspeha dodeljene su „ Festivalu evropskog filma Palić“, „ Hotelu Nordik“, „ Restoranu Sokače“, „ Vinariji Bjelica“ , „ Tvrđavi Bač“ . Posebno priznanje dodeljeno je Nemanji Dimiću za doprinos unapređenju i afirmaciji turizma kroz projekat – Turistički samit Vojvodine.

U ime nagrađenih obratio se Ilija Tatić, izvršni producent Festivala evropskog filma Palić koji je istakao da mu ova nagrada veoma znači, zahvalivši se Privrednoj komori Vojvodine, koja je prepoznala značaj Filmskog festivala Palić i mogućnosti razvoja manifestacionog turizma. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading