Dadilja dečaka ubice ponovo na saslušanju?
Foto: Alo/Foto: Alo!

Dadilja dečaka ubice K. K. (13) najverovatnije će biti ponovo saslušana u istrazi masakra u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“. Naime, dadilju je, kako saznaje Alo!, policija saslušala istog dana kada se dogodio masakr, 3. maja. Ipak, nakon saslušanja majke M. K., tužilaštvo može da naloži novo saslušanje dadilje.

Kako je Alo! već pisao, osim majke i oca, o dečaku ubici K. K. i njegovoj dve godine mlađoj sestri povremeno je brinula jedna ženska osoba.

- Uz M. K., suprugu V. K., viđali smo tu ženu. Nikad nije bilo nijedne druge, priče o drugom braku su glupost - rekla nam je tom prilikom komšinica porodice dečaka ubice.

Dadilja bi trebalo da pomogne da se još bolje profiliše K. K. Čak je i majka K. K. na saslušanju u policiji izjavila da je, osim nje i dečakovog oca, o njemu brinula dadilja koja je s njim provodila dosta vremena. Dadilja bi trebalo ne samo da opiše dečaka, njegovo ponašanje u kući, prema majci, ocu i sestri, već i da odgovori na pitanja da li je K. imao dovoljno pažnje od roditelja ili je bio zanemareno i zlostavljano dete.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading