KORAK U NEKI NOVI SVET Više od 500 maturanata poslalo veličanstvenu sliku iz Čačka
Foto: Alo/Foto RINA

Više od 500 učenika završnih razreda srednjih škola učestvovalo je na tradicionalnom maturskom plesu u subotu uveče. Nakon tri meseca vežbanja maturanti su zaigrali ča-ča-ča, disko ples i valcer pred velikim brojem svojih sugrađana.

- Ovo je naš simbolični korak ka novom životu, ka svetu odrastanja. Vežbali smo poslednjih nekoliko meseci, kako bismo naučili svaki korak i maksimalno smo se trudili da sve naučimo perfektno. Nadam se da smo u tome i uspeli. Ovo će svakako biti jedna od mojih najlepših životnih uspomena, za koju znamo da se dešava samo jednom tokom odrastanja - rekla je za RINA maturantkinja Gimnazije.đ

KORAK U NEKI NOVI SVET Više od 500 maturanata poslalo veličanstvenu sliku iz Čačka

Foto RINA

 

Manifestacija je održana pod pokroviteljstvom grada Čačka, SC-a Mladost, Kancelarije za mlade, Kulturnog centra Čačak i plesnog kluba „Luna“.

- Siguran sam da su pred vama brojni izazovi, ali to će brusiti vas karakter i činiće vas jačim. Želim vam da večeras uživate, i svima želim puno sreće, a mi ćemo biti ponosni kao Čačani na još jednu generaciju ovakvih mladih ljudi - rekao je Miroslav Petković, pomoćnik gradonačelnika, koji je otvorio tu manifestaciju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading