TUŽILAŠTVO SE OGLASILO O MAJCI DEČAKA UBICE Saopšteno šta će sada biti s njom
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Predmet se preuzima radi koncentracije dokaza, jer se pred VJT u Beogradu već vodi krivični postupak protiv dečakovog oca.

- Pretkrivični postupak protiv majke vodi se u cilju utvrđivanja da li se u njenim radnjama stiču elementi krivičnog dela Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, dok se protiv oca vodi istraga zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti, a biće ispitano i da li se u njegovim radnjama eventualno stiču elementi krivičnog dela Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica - navodi se u saopštenju VJT.

Kosta se ne kaje, traži da ga puste: Nema razloga da budem ovde - Alo.rs

Takođe, Više javno tužilaštvo apeluje na medije da ne objavljuju fotografije i imena stradalih u tragediji u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

 Tužilaštvo poziva medije da se uzdrže od objavljivanja neproverenih informacija i nagađanja, jer to, ne samo što škodi istrazi, već duboko povređuje osećanja porodica stradalih. 

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Beba

26.05.2023 11:25

Zar nije dovoljno nesrecna? Ko ce brinuti o devojcicu? Sto ne ostavite porodicu na miru.Nisu ga oni ucili da ide o ubije...

Beba

26.05.2023 11:27

Pobogu da su ga zapustali i zanemarivali ne bi bio najbolj u skoli? Sve naopacki.Pa i ti roditelji su sigurno nesrecni do bola