KADA IZLAZIM? Kosta se ne kaje, traži da ga puste: Nema razloga da budem ovde
Foto: Alo/Alo!

Ipak, šanse da su to dogodi su praktično nikakve.

Dečak ubica je od zločina zatvoren u posebnoj instituciji, u izolaciji.

Lekari prema njemu sprovode celu bateriju veštačenja i dodatne dijagnostike.

Sve ovo vreme ne pokazuje kajanje, hladan je i smiren i nije tražio da kontaktira s bilo kim. I ranije je postavljao pitanja: "Kada izlazim?" i "Kakav odjek ima to što sam uradio?", ali u poslednjih nekoliko dana se osilio i pritiska lekare da ga puste na slobodu - o čemu, naravno, nema ni govora.

Dečak ubica lekarima svakodnevno postavlja pitanje "da li danas izlazim", uz komentare da "nema više razloga da ovde bude", jer su "obavljeni svi pregledi. S druge strane, lekari smatraju da je dečak ubica i dalje opasnost po okolinu i da postoji mogućnost da ponovi isto ili slično krivično delo, ako bude u prilici.

- Niko ne može da isključi taj ogromni rizik - kaže sagovornik "Blica" upućen u slučaj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Sremac

26.05.2023 08:34

Da ne ideš belog dana to želim tebi ubico deceda nikad neizađeš to želi jedan deda koji ima unuka tvojih godina da truneš ceo život Tisi zaslužio keru jedan ološu

Rale

26.05.2023 09:42

Da li je moguće da taj dečak monstrum misli stvarno da bi živeo u miru i slobodi da ga puste iz bolnice? Mislim da ne bi preživeo ni 24 sata.

Beba

26.05.2023 11:32

I taj Kosta je jos dete u pubertetu sa nakaradnim mislima, idejama, ni mozak mu jos nije razvijen.Ocigledno je pogresno razmisljao, a ni jedan roditelj ne moze da vidi i shvati koliko su ti purbetetski mozgovi destruktivni...