ANĐELE, OPROSTI NAM ŠTO TE NISMO SAČUVALI... Poslednji pozdrav od devojčice iz Ribnikara, desete žrtve bezumnog masakra
Foto: Alo/Foto: E-Stock

Devojčica A. A. (13) koju je dečak ubica u masakru u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ upucao u glavu juče je ispraćena na večni počinak. Od malog anđela za čiji oporavak se molila cela Srbija, a lavovski borili lekari u Tiršovoj, dirljivom porukom su se oprostili njeni roditelji i najbliži.

„Ginče, jedinstveni i neponovljivi cvete naš, imali smo ogromnu privilegiju da živimo s tobom, za tebe i zbog tebe. Kako nadomestiti ogromnu prazninu izazvanu tvojim odlaskom u lepše, pravednije, uređenije i bezbednije mesto za život. Tvoja misija na ovom svetu u kome je nezamislivo živeti bez tebe bila je ispunjena besprekorno“, napisali su roditelji u oproštajnoj poruci, a onda Srbiji dali uvid kakvog je anđela izgubila.

„Sa zadivljujućom lakoćom si umela da izazoveš osmeh na licu svakog od nas, da ostvariš čarobna dela svojim rukicama, da rešavaš zadatke kao od šale, da plešeš kao leptir, da se odlučno boriš za pravdu svuda i uvek, da svojim primerom budeš uzor svima nama, da ispuniš sva obećanja, pa i da častiš keksićima kada dobiješ četvorku, jer je bilo monotono videti samo petice u školi.“

Roditelji su na kraju zamolili ćerku da im oprosti.

„Ispunjeni tvojom ljubavlju i energijom, klanjamo ti se i molimo te za oproštaj što te nismo sačuvali u ovom svetu, već smo dopustili da svoju misiju nastaviš tamo gore. Ljubavi, moli Boga za nas da nam oprostia mi znajući da nas gledaš zajedno sa anđelima, potrudićemo se da postanemo bolji ljudi“, navedeno je u poslednjoj poruci nevino stradaloj devojčici, desetoj žrtvi nezapamćenog zločina u Srbiji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading