MONSTRUOZAN HIBRIDNI RAT PROTIV DECE SRBIJE Profesor beogradskog Univerziteta otkriva uzrok dva masakra u Srbiji!
Foto: Alo/Dejan Briza

Svetski moćnici već dugo protiv Srbije vode stravičan hibridni rat, sa ciljem da maksimalno oslabe ovu državu i da na sve načine masovno poremete psihički status naših građana, kako bismo se ponašali po njihovim diktatima. Najmonstruoznije je to što su naša deca glavni cilj ovog rata!
Ovo je prava istina o užasima koje smo doživeli u osnovnoj školi u Beogradu i selima Malo Orašje i Dubona po tvrdnjama profesora beogradskog Univerziteta, koji se decenijama bavi istraživanjem ljudskog mozga u svim domenima, uključujući delimično i psihologiju, psihopatologiju i socijalnu psihologiju što potvrđuje preko 100 njegovih naučnih radova u 
svetskim časopisima i 2.300 citata.
 - Kao što je poznato, više od dve godine trajala je pandemija kovida. Stotine hiljada naše dece i gotovo toliko studenata dve godine su imali “onlajn” nastavu i najčešće se nisu direktno družila, već se njihov društveni život sveo na virtuelni nivo. To je imalo velike i masovne psihološke posledice po našu decu i mlade ljude. Na tako psihološki “načetu” decu, svetski moćnici započeli su svoj užasavajući hibridni rat! Mesecima su trajale objave o podmetnutnim bombama u stotinama škola po Srbiji ! To je značilo novi i vrlo opasan stres po decu - nagli prekid nastave, evakuaciju po dvorištima i parkovima, desetine policajaca u vizuelnom dometu dece, koji satima proveravaju škole - navodi profesor, koji nije želeo da mu otkrivamo ime zbog osetljive teme. 

MONSTRUOZAN HIBRIDNI RAT PROTIV DECE SRBIJE Profesor beogradskog Univerziteta otkriva uzrok dva masakra u Srbiji!

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

- Ovakve vrlo ciljane i planske psihopatološke akcije moćnika, bazirane nažalost na teškoj zloupotrebi naučnih saznanja, kod mnoge dece aktivirale su strah od smrti, koji je najteži oblik straha u ljudskoj populaciji! Na sreću, mnoga deca, uz pomoć odraslih, postepeno su se oporavljala, koristeći neke od više desetina poznatih psiholoških odbrana od jakog stresa. Međutim, kod psihički labilnije dece, kao i kod onih mladih sa genetskim ili stečenim psihopatskim karakteristikama, kao što je vežbanje gađanja iz vatrenog oružja, strah od smrti se postepeno transformisao u patološku agresivnost. To su podsticale i već godinama prisutne dekadentne i siledžijske pojave sa Zapada, na primer, filmovi sa desetinama ubijenih i masakriranih, sa hektolitrima krvi, velikim eksplozijama, besmislenim jurnjavama automobila po ulicama i usputnim sudarima, prevrtanjima i nasilnim umiranjima! Tu su i one video-igrice u kojima se prelazi na viši nivo tek kada se upuca veći broj virtuelnih osoba. Nikako ne treba zanemariti i patološki uticaj trenutnog rata između Zapada i Istoka, sa čime su deca i mladi i te kako upoznati - objašnjava ekspert za ljudski mozak i navodi šta još muči tinejdžere. 

MONSTRUOZAN HIBRIDNI RAT PROTIV DECE SRBIJE Profesor beogradskog Univerziteta otkriva uzrok dva masakra u Srbiji!

Tanjug

 

- Pored uobičajenih problema u vezi odrastanja kao što su borba za dominaciju u razredu i  čitavoj školi, nevolje sa prvim romantičnim ljubavima, degustiranje alkohola i droga, prevazilaženje problema u porodici mora se spomenuti važna pojava o kojoj godinama svi izbegavaju da govore. To je nasilničko ponašanje pojedinih nastavnika prema deci i adolescentima -  izdavanje naredbi, izdiranje, uvrede, izbacivanje sa nastave, dodeljivanje po 20 jedinica na pojedinim testovima i slično - navodi naš sagovornik.
- Zbog svega ovoga, znao sam i očekivao da će neka od takve dece psihološki “pući,” kako bi se realizovanjem lične agresivnosti oslobodila straha i doživela psihičko olakšanje, takoreći vrstu patološke katarze. Iako sam takvo nasilje očekivao, i to u školama, nisam pretpostavio da će doći do ovakvog masovnog ubistva dece!  Posledice svega veoma su ozbiljne! Sada se stotine hiljada dece plaši da ode u školu, bar u periodu ovog akutnog posttraumatskog sindroma. Strah se vratio, i još se pojačao! Ako neko ovako psihološki unakazi decu i mlade u nekoj državi, posledice po tu državu biće teške i dugoročne!  - ističe profesor i upozorava da  hibridni rat nije gotov, već da se bezobzirno nastavlja! 

MONSTRUOZAN HIBRIDNI RAT PROTIV DECE SRBIJE Profesor beogradskog Univerziteta otkriva uzrok dva masakra u Srbiji!

Tanjug

 

- Najpre, preko stranih elektronskih medija u ovoj državi i u okolnim zemljama. Drugo, podstrekivanjem takozvane opozicije na nasilničko ponašanje, traženje odgovornosti vlasti za posledice hibridnog rata i njihovim nagrađivanjem za poslušnost! Recimo, sada se svaka lokalna želja opozicije podiže na svetski pijedestal i poprima globalne razmere! Treće, odvlačenje pažnje javnosti od ključnih nacionalnih pitanja, čime se ona minimiziraju, kako bi moćnici do kraja ostvarili svoje ciljeve! Ja molim ovaj narod da shvati suštinu koju sam izneo - ne radi odbrane vlasti (sa kojom lično nemam nikakve veze), već radi odbrane sopstvenog opstanka i budućnosti naše dece i mladih ljudi - poručuje na kraju naš stručnjak.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading