U KOVERTI BILO 280.000 DINARA! Nepoznata žena im ubacila novac u auto, rekla njihova imena, a onda ih pozvala policija!
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

U temi pod nazivom "Šta ste doživeli, ali vam i dalje niko ne veruje", opisana je situacija koja se dešava jednom u milion slučajeva.

Korisnik je napisao da je sedeo u kolima na Terazijama i čekao kolegu da "sredi neke papire", dok je on gledao u telefon.

- U jednom trenutku prilazi nepoznata devojka, gura kovertu kroz prozor. Ja zbunjeno gledam, ona izgovori moje i ime od kolege, ja potvrđujem i uzimam kovertu. Kapiram nesto za firmu kolega poslao, međutim on dolazi i nema pojma o čemu se radi.

Otvaram kovertu na kojoj piše moje i njegovo ime i unutra se nalazi 280 000. Devojka je otišla, ne znam ni ko je ni šta je, samo koverta sa našim imenima.

Mi podelili novac , zahvaljujemo se svecima jer nas pogledali ali opet ne trošimo pare još jer ko zna čije su.

Prošla su tri dana, pa me zvao inspektor da su vratili kamere i videli sve, greška je u pitanju ali moram odmah da vratim pare da ne bih dolazili po nas.

Ispostavilo se da posle 2 minuta dolazi isto vozilo, drugi momci sa istim imenima koji su trebali da preuzmu pare - napisao je ovaj reditor.

S obzirom na neverovatnu slučajnost, ne čudi što se ova priča pojavila u temi "Šta ste doživeli, ali vam i dalje niko ne veruje".

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading