OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE!  Izmene na  deonicama zbog radova
Shutterstock

Za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka u smeru ka Beogradu, a saobraćaj je preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku suprotnog smera, dok se saobraćaj u smeru ka Nišu odvija voznom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, Begaljičko Brdo - Mali Požarevac, smer ka Nišu danas od 9 do 16 časova biće izvođeni radovi na sanaciji kolovoza, pa će se saobraćaj odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom, dok će preticajna saobraćajna traka biti zatvorena za saobraćaj.

Na auto-putu E-75, petlja Paraćin - petlja Pojate, smer ka Nišu, biće izvođeni radovi na zameni cevastog propusta, do 1. aprila. Radovi se izvode u voznoj i zaustavnoj saobraćajnoj traci, dok se saobraćaj odvija preticajnom trakom.

 

Na putu Leskovac centar - Leskovac (Vlasotince), smer Brestovac - Leskovac, u toku su radovi na zameni mostovske ograde do 5. aprila, od 7 do 17 časova, uz naizmenično propuštanje vozila. Na putu Ljig - Mionica izvode se radovi u naselju Banja Vrujci, do 30. aprila, uz naizmenično propuštanje vozila.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading