NESVAKIDAŠNJE VENČANJE Nakon spusta u pancericama svatovi opleli užičko kolo: Mladenci stali na skije umesto na ludi kamen
Foto: Alo/Foto RINA

Mladenci Mina Lazić, sada već Filipović, i Dimitrije Filipović su strastveni skijaši, pa su želeli da na taj način obeleže i ovaj veoma važan dan u njihovim životima. Mina je IT programer, a Dimitrije pripadnik Jedinice za vanredne situacije.

- Sve je bilo tako zanimljivo i nesvakidašnje, i sigurno da će se ovo njihovo venčanje još dugo prepričavati. Iako su možda odstupili od nekih svakidašnjih običaja, ono što je ispoštovano jeste da su svi svatovi, ali sada u pancericama, odigrali užičko kolo, ništa im nije predstavljalo problem - ispričao je za RINA pevač koji se našao na ovom neobičnom veselju.

NESVAKIDAŠNJE VENČANJE Nakon spusta u pancericama svatovi opleli užičko kolo: Mladenci stali na skije umesto na ludi kamen

Foto RINA

 

Mladenci su mislili na svaki detalj, pa se tokom spusta na čelu kolone vijorila i srpska trobojka.

- Čekaj da parkiramo - čuli su se veseli svatovi dok su prilazili muzici koja ih je dočekala. I naravno, svi su uredno parkirali svoj par skija i nastavili ovo neobično veselje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading