OVO JE ODGOVOR! Propagandna mašinerija Junajted grupe i Dragana Šolaka protiv Telekoma i Srbije osuđena je na debakl: Istinom protiv kampanje laži!
Foto: Alo/ilustracija

Brutalnom kampanjom fabrikovanja dezinformacija, obmana i preuveličavanja, Junajted grupa i Dragan Šolak svakodnevno nasrću na kompaniju Telekom Srbija i generalnog direktora Vladimira Lučića, u panici zbog svojih ugroženih poslovnih i političkih interesa.

Junajted grupa i njen gazda Šolak, koristeći medije koji se lažno predstavljaju kao “nezavisni”, a čiji su vlasnici i koje direktno kontrolišu, ovih dana bestidno obmanjuju građane i kompletnu javnost Srbije tvrdnjama da “EU kritikuje Telekom” i da se jedna od najuspešnijih srpskih kompanija nalazi na udaru evropskih institucija.

Medijske kuće N1 i Nova S brutalno falsifikuju stvarnost, u interesu svojih vlasnika iz Junajted grupe, koja je direktni tržišni konkurent Telekomu.
U susret glasanju u Evropskom parlamentu o izveštaju specijalnog izvestioca za našu zemlju, koje je planirano za april, Dragan Šolak je zarad svojih poslovnih i političkih interesa uložio ogromna sredstva u lobiranje protiv Telekoma, ali i države Srbije.
Lažne nezavisne medije kojima upravljaju Junajted grupa i Dragan Šolak za činjenice, nažalost, nije briga.
A činjenice kažu da su kompanija Telekom Srbija i Evropska unija zapravo izuzetno dobri partneri na projektima za bolji život građana Srbije i dalje unapređenje srpske privrede!
Evropska investiciona banka, zvanična banka EU, odabrala je upravo srpski Telekom za ekskluzivnog partnera u celom regionu za uvođenje najsavremenije 5G mreže. Polovina investicije Telekoma u 5G biće iz sredstava EIB!
Ovih dana počeo je veliki projekat uvođenja optičkog interneta u najudaljenije seoske sredine u Srbiji, na čemu rade Vlada Srbije, Telekom i EU, preko svoje Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD). Zahvaljujući saradnji naše države, Telekoma i EBRD, oko 120.000 domaćinstava i 700 škola u ruralnim sredinama dobiće internet brzine kao da su u centru Beograda!
Takođe, Telekom Srbija kao najveća telekomunikaciona kompanija na Zapadnom Balkanu ima vodeću ulogu na projektu ukidanja rominga sa EU, gde neposredno i veoma uspešno sarađuje sa Evropskom komisijom, koja je praktično vlada EU.
OVO JE ODGOVOR! Propagandna mašinerija Junajted grupe i Dragana Šolaka protiv Telekoma i Srbije osuđena je na debakl: Istinom protiv kampanje laži!

FOTO Alo

 

Vladimir Lučić: “Protiv te prljave kampanje uvek ćemo da se borimo i uvek ćemo da pobeđujemo, jer je istina na našoj strani, istina je naše najjače oružje”

Uz sve navedeno, Telekom Srbija je sa najuglednijim evropskim i svetskim medijskim brendovima suosnivač dve kablovske TV stanice najvišeg kvaliteta: Euronjuz Srbija i Blumberg Adrija, kojima samo Šolakovi lažni nezavisni mediji mogu da osporavaju objektivnost i profesionalizam.
A tu je i ekskluzivno partnerstvo Telekoma Srbija i jedne od najvećih evropskih i svetskih kompanija u “telko” industriji Vodafona, čije standarde primenjuje u čitavom nizu poslovnih procesa i usluga.
Koliko je Telekomu Srbija stalo do uspešne saradnje u svim oblastima sa EU govori i činjenica da je nedavno, kao prva domaća kompanija, otvorio svoje zvanično predstavništvo u Briselu, kako bi što uspešnije, brže i efikasnije primenjivao sve regulativa i standarde EU u poslovanju, kao i zarad što bolje komunikacije sa evropskim institucijama i predstavnicima.
Ovo su činjenice, za razliku od izmišljotina, obmana i preuveličavanja kojima se služi propagandna mašinerija Junajted grupe i Dragana Šolaka.
Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić je ovih dana, na pitanje novinara kako komentariše najnovije napade na kompaniju koju predvodi, odgovorio:
“Kampanja protiv Telekoma traje već petu godinu i dirigovana je iz iste kuhinje, naše konkurencije. Protiv te kampanje borimo se na dva načina - tako što gradimo uspešnu kompaniju i tako što javnosti govorimo istinu. I protiv te prljave kampanje pobeđujemo, jer je istina na našoj strani, istina je naše najjače oružje”.

Cilj im je blokada evropskog puta Srbije

Serija napada na kompaniju Telekom Srbija u susret izjašnjavanju Evropskog parlamenta o Srbiji deo je širih napora Junajted grupe i Dragana Šolaka da maksimalno otežaju pristupanje naše zemlje EU i tako nanesu najveću moguću štetu našoj državi i građanima. Antidržavno delovanje Junajted grupe i njenih saradnika protiv Srbije nema bilo kakve obzire, principe, postulate, etiku i moral. U tom cilju će da izmišljaju, da lažu, da varaju, da se predstavljaju kao žrtve iako su oni dželati. Pa će, između ostalog, na Zapadu da napadaju Srbiju jer nije uvela sankcije Rusiji, dok oni sami na N1, Novoj i u listu Danas svakog dana daju najveći prostor najvećim antievropskim i proruskim desničarima, samo da bi naštetili Srbiji. Junajted grupa, Dragan Šolak i njihovi medijski i politički poslušnici nemaju za cilj evropsku integraciju Srbije, kao što lažno tvrde, već naprotiv - njihov cilj je blokiranje Srbije na njenom evropskom putu! “Što gore za Srbiju to bolje za nas”, to je postulat njihovog delovanja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading