BEZBEDNOST GRAĐANA PRIORITET U RADU Gradonačelnik Đurić uručio zahvalnice novosadskim policajcima i vatrogascima (FOTO)
Foto: Tanjug/Tanjug/Vladimir Zubac

"Pored toga što ulažemo u opremu za rad, specijalizovana vozila i drugo, želimo posebno da iskažemo zahvalnost ljudima koji sa velikom posvećenošću rade svoj posao i da pozdravimo timski rad i duh", rekao je gradonačelnik.

On je istakao da je bezbednost građana prioritet u radu svih nivoa vlasti i da se Novi Sad u skladu sa svojim mogućnostima trudi da bude pouzdan partner kako Policijskoj upravi Novi Sad, tako i Vatrogasno-spasilačkoj brigadi.

"Gradska uprava će uvek biti tu, ne samo za čestitke na pruženoj podršci, već i da konkretno nagradi trud i zalaganje", istakao je Đurić.

Podsetio je da su se novosadski vatrogasci pokazali kao heroji prilikom spašavanja ljudi iz ruševina posle zemljotresa u Turskoj, saopštio je Grad Novi Sad.

"Isto važi i za naše hrabre policajce koji efikasno rasvetljavajući teške zločine, pokazuju da je naša policija u potpunosti spremna da odgovori na sve izazove i rizike. Hvala im u ime svih Novosađana" - rekao je gradonačelnik Milan Đurić.

GRADONAČELNIK NOVOG SADA MILAN ĐURIĆ NOVIM VIDEOM NAJAVIO DOLAZAK INVESTITORA Plan je da 2025. godine prosečna plata našem gradu bude 1.300 evra (VIDEO)

Nagrađeni su policijski službenici koji su najzaslužniji za rasvetljavanje i privođenje pravdi osumnjičenih za dva teška krivična dela, a ovom prilikom, nagrađeni policajac Mirko Šarac istakao je da će pripadnici policije nastaviti savesno, predano i odgovorno da obavljaju svoje dužnosti, uvek u cilju zaštite bezbednosti svih građana.

U ime nagrađenih vatrogasaca, obratio se vođa Vatrogasno-spasilačkog voda vodnik I klase Atila Varadi koji je rekao da se ni jedna priprema za spasilačake akcije ne može porediti sa izazovima sa kojima su se suočili u realnoj situaciji, u Turskoj, i da će im tamo stečeno iskustvo svakako služiti za dalji rad, navedeno je u saopštenju.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading