OTAPANJE SNEGA STVARA OPASNOST Auto-moto savez Srbije upozorava vozače!
Rina

Do 15. marta od 10 do 15 časova izvodiće se radovi na zameni elastične odbojne ograde u razdelnom pojasu na deonici petlja Paraćin - petlja Ražanj u smeru ka Nišu.

Saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom dok će preticajna traka biti zatvarana za saobraćaj najviše u dužini od oko 600 metara.

Šta da radite u slučaju zemljotresa: Ako ste kod kuće, na otvorenom ili u vozilu - Alo.rs

Produžavaju se do 1. marta godine radovi na pojačanom održavanju na deonici Negotin (Radujevac) - državna granica SRB/BUG (Mokranje).

Tokom izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na deonici Putinci - Stara Pazova - Stari Banovci, u Staroj Pazovi. Za vreme zvođenja radova vozila iz smera Stare Pazove prema Golubincima, posle prelaska mosta skreću desno i prate privremenu saobraćajnu signalizaciju, prolaze ispod mosta desno i dalje servisnom saobraćajnicom pored mosta i državnog puta do ponovnog uključenja na državni put.

BESPLATNO U BANJE! Evo kako da se prijavite - Alo.rs

Iz suprotnog smera koristi se isti pravac kretanja vozila.

Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije nema zadržavanja na naplatnim stanicama na autoputevima.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17 i 15 časova na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

Na teretnim terminalima vozila čekaju prilikom izlaska iz zemlje 90 minuta na Hogrošu, 240 na Kelebiji, 120 na Gradini i Sremskoj Rači i 60 minuta na Batrovcima i Šidu.

Na ostalim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading