Počinje besplatna priprema za malu maturu za rakovičke osnovce (FOTO)
Foto: Alo/Foto: GO Rakovica

Ove godine za pripremnu nastavu se prijavilo više od 550 učenika, što je najveći broj u poslednjih pet godina koliko se organizuje ovaj program. 
Vaučere za pripremnu nastavu roditeljima učenika uručili su predsednik Gradske opštine Rakovica Miloš Simić i direktorka Centra za kulturu i obrazovanje Marijana Butulija. 

„Podatak prijavljenih učenika najbolje govori da učenici koji završavaju osnovnu školu ozbiljno shvataju svoju budućnost i upis srednje škole, ali govori i o tome da su Gradska opština Rakovica i Centar za kulturu i obrazovanje Rakovica uvek tu da pomognu našim sugrađanima i da osluškujemo njihove potrebe “, rekao je Simić. 

Simić je napomenuo da su i ove godine obezbeđeni eminentni predavači i stručnjaci sa velikim iskustvom u pripremama učenika za malu maturu. 

„Prethodnih godina, nakon ove pripremne nastave, više od 95 odsto učenika upisalo је prvu školu na spisku želja. Zato pozivam i ovu generaciju učenika osmih razreda, da pokažu istu ozbiljnost i posvećenost od koje će na kraju oni sami imati najviše koristi“, naveo je Simić i dodao da veruje da će svi rakovički osnovci na kraju upisati željenu srednju školu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading