USPEŠNA POSLOVNA STRATEGIJA Telekom Srbija otvorio predstavništvo u Briselu
Foto: Alo/Foto Telekom

Na ovaj način kompanija povećava mogućnost pristupa fondovima, prvenstveno u domenu razvoja digitalnih servisa i 5G infrastrukture. Takođe, otvaranje predstavništva doprineće i razvoju odnosa s evropskim institucijama, što je bitno iz nekoliko razloga, među kojima su i brža primena i razumevanje pravne regulative.

Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić i direktor predstavništva u Briselu Damir Hrustanović pozdravili su zvaničnike EU i ostale članove društvene zajednice na ceremoniji otvaranja u novom predstavništvu.

- Predstavništvo Telekoma Srbija izražava našu stratešku opredeljenost za širenje poslovanja u Evropi i saradnju s evropskim partnerima, kako bismo ispratili trendove u industriji i svojim korisnicima pružili usluge bez premca. U potpunosti smo posvećeni evropskim principima i vrednostima - izjavio je generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić.

- Putem ovog novog čvorišta iskoristićemo svoju tehničku ekspertizu i iskustvo na međunarodnom, evropskom i nacionalnom nivou tako što ćemo blisko sarađivati s relevantnim činiocima u Evropi i učestvovati u aktivnostima vodećih telekomunikacionih udruženja sa sedištem u Briselu. Naše spone s vodećim grupama u industriji omogućiće nam da budemo stalno u toku i u potpunosti povezani - dodao je direktor predstavništva u Briselu Damir Hrustanović.

Komentari (0)

Loading