DEČAK PRETUČEN NA VELIKOM ODMORU U LESKOVCU Jezivo vršnjačko nasilje u blizini škole
Foto: Shutterstock

U PU Leskovac potvrđeno je da je slučaj prijavljen i da se na njemu radi, a u samoj školi, da je ovaj događaj izazvao veliku brigu i nastavnika i paniku roditelja dečaka.

- Mi smo odmah pozvali hitnu pomoć i obavestili roditelje. Došla je i policija, a dečak je hitno prebačen u urgentni centar - kažu iz škole.

Slučaj je potvrdila i direktorka škole Ervina Zdravković, ali ona je istakla da će se obratiti sutra kada bude imala više preciznijih informacija.

PRETI MALOLETNIČKI TERORIZAM! Država u pripravnosti

Prema navodima profesora iz te škole, koji je takođe bio van školskog dvorišta, dečak je napadnut iza zgrade preko puta škole.

- To se desilo oko u 16.15 sati. Čuo sam neku galamu, kao svađu i krenuo tim pravcem. Kada su me videli razbežali su se, ali ja sam među onom gomilom video samo povređenog dečaka, iskosa i neke učenike naše škole kako beže - kaže profesor.

Direktorka je sazvala u vanrednu sednicu Nastavničkog veća na kojoj se raspravljalo o premlaćivanju učenika.

- Kontaktirali smo decu koja su videla napad, ali su uplašena pa menjaju priče, tako da nije potpuno jasno zbog čega je došlo do incidenta - ističe profesor.

On dodaje da je policija sa akterima napada na učenika trećeg razreda Tehnološko-hemijske škole u Leskovcu razgovarala, odnosno da su oni dali izjave.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading