Bojana Milićević i Fondacija za srpski narod i državu organizuju dodelu novogodišnjih paketića
Foto: Alo/Fond za srpski narod i državu

Uživaćete u muzici sjajnih izvođača, u predstavama, plesu i pesmi. 

Želimo da pokažemo da su sva deca ukras sveta, da su jednaka, da svi zaslužujemo ljubav, jer ljubav ce spasiti svet, a život je samo jedan. 

Nije život svima isti, ali nam je svima jednako stalo da nam bude čaroban i vredan.

Uz ljubav, prijateljstvo i osmeh čekamo vas da ispratimo staru i dočekamo Novu godinu. 

Da poželimo radost u svakom srcu i mir u duši, da shvatimo da je sreća duplo veća kad je delimo sa voljenima, a tuga duplo manja kada su tu oni koje volimo, navodi se u saopštenju Fondacije za srpski narod i državu.

 

 

Početak manifestacije dodele novogodišnjih paketića koji će se održati 29. decembra 2022. godine planiran je u 12 sati, a voditeljka i moderatorka programa će biti Irina Vukotić.

Natupaju: Leontina Vukomanović i hor Čarolija, Tijana Dapčević,  Aleksa Jelić i hor, Predstava ”Patrolne šape protiv vile Grdane”, Jelena Кarleuša, Goca Tržan, Nikola Rokvić, Leksington bend, Motivacioni govor za decu: deda mrazevi i glumci Iva Štrljić i Vuk Кostić. Predviđeno je da se deci obrati i Njegova Svetost Patrijarh srpski Porfirija ili Vladika Stefan vikar Patrijarha. Nakon toga po programu je predviđena zajednička pesma svih izvođača, završetak manifestacije i dodela paketića.

 

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
mika

27.12.2022 08:43

Kako je to lepo cuti da se malisani ni jednog momenta ne zaboravljaju,vec im se priredjuje njihova najveca radost.