RODITELJI U PANICI Pedofil ispred škole u Zemunu nudi deci prevoz?
Shuterstoock

Kako jedan od roditelja navodi za Alo!, u roditeljskoj grupi na Viberu je neko podelio informaciju da je u pitanju pedofil koji je zaustavljao devojčice.

- Pretrnuo sam! Kako za svoju ćerku, tako i za drugu decu, ali sam se još više razbesneo jer sam čuo da je direktorka slučaj prijavila policiji, a roditelje niko o tome nije obavestio! Šta će još da se prećuti? Neki koji su za to čuli još prošle nedelje već su počeli da dovode decu u školu kao što smo radili kad su bili niži razredi, drugi možda još uvek ne znaju. Kažu da je to pedofil, mislim da je morao neko da nam kaže.

Kako nam je zabrinuti otac objasnio, navodno je muškarac srednjih godina boravio ispred škole i deca su to prijavila, ali izgleda da niko na to nije reagovao.

Kako je direktorka Jasmina Filipović izjavila medijima, škola je policiji prijavila izvesnog muškarca, ali nikakve povratne informacije nisu dobili.

- Prošle nedelje smo prijavili policiji slučaj, nisu ga uhvatili, utvrdićemo tek šta se dešava, ništa konkretno zasad ne znamo - rekla je, a na to je otac komentarisao:

- Ako kaže da ga nisu uhvatili, znači da on postoji! Sramota!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading