LUDA NOĆ Cene novogodišnjih aranžmana od 40 do 1.000 evra: Beograd rasprodat!
Foto: Alo/ilustracija

Provod u ludoj noći može da košta i do hiljadu evra, ali može takoreći da bude i besplatan ako se odlučite za doček na ulicama glavnog grada.

- Kafane su rasprodate, a sve zavisi od toga šta volite. Svi vole da spoje lepo i korisno i onda u Beogradu znaju da tu nema promašaja, da će uvek biti dobar provod, i ne samo 30. i 31, nego i 1. januara zbog Ulice otvorenog srca - rekla je Aleksandra Mikata na Prvoj TV i dodala da su cene u klubovima oko 30, 40 evra.

Oni koji bi želeli da dođu u Beograd, a nisu na vreme rezervisali ne treba da brinu jer se uvek nađe mesta, neko otkaže, pomeri, nešto se desi, kaže Mikata, i dodaje da je cela ova godina za naš glavni grad rekordna, pa očekujemo rekorde i za Novu godinu.

LUDA NOĆ Cene novogodišnjih aranžmana od 40 do 1.000 evra: Beograd rasprodat!

Foto: Alo/ilustracija

 

Do oktobra je Beograd posetilo milion turista, a ostvareno je 2,6 miliona noćenja, što je duplo više u odnosu na isti period prošle godine. Najbrojniji gosti od početka godine došli su iz Rusije, Turske, Nemačke, BiH, Hrvatske, Crne Gore, Severne Makedonije, Slovenije, Indije i Grčke.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading