HUMANO Besplatan zoo-vrt za decu sa posebnim staranjem: Lepša budućnost za male borce
Alo

Bračni par Zorka i Dragan Srećković podigli su zoološki vrt u Vrnjačkoj Banji iz velike ljubavi prema životinjama i svom kraju.

Osim što je ovaj zoološki vrt značajna turistička ponuda Vrnjačke Banje, ovaj bračni par postao je prepoznatljiv po mnogobrojnim humanitarnim akcijama vezanim za decu sa posebnim staranjem.

Kako su nam tokom posete zoološkom vrtu Vrnjci rekli, njihov cilj jeste da težak život ovih mališana bar na trenutak učine srećnijim i lepšim, zbog čega će i tokom ove godine za njih obezbediti besplatan ulaz.

- Radost za decu sa posebnim potrebama ni ove godine neće izostati u našem zoo-vrtu. Kao što smo to uradili 9. januara ove godine, i sledeće ćemo na isti dan podeliti novogodišnje paketiće koje će Božić Bata uručiti deci sa smetnjama u razvoju. Pored druženja sa Božić Batom, deca će imati priliku da se druže i sa životinjama u zoološkom vrtu, što za njih predstavlja veliko zadovoljstvo. Prošle godine paketiće su dobili svi članovi udruženja iz Kraljeva, Kruševca i Vrnjačke Banje. Pored humanitarne akcije povodom predstojećih praznika, zoo-vrt Vrnjci je obezbedio i besplatan ulaz tokom cele godine svim osobama sa invaliditetom - kažu Srećkovići za Alo!.

HUMANO Besplatan zoo-vrt za decu sa posebnim staranjem: Lepša budućnost za male borce

Alo

 

Pored humanitarne pomoći za decu sa smetnjama u razvoju, porodica Srećković aktivno učestvuje u humanitarnoj pomoći lokalnim školama, kao i socijalno ugroženim porodicama. 

HUMANO Besplatan zoo-vrt za decu sa posebnim staranjem: Lepša budućnost za male borce

Alo

 

- U planu nam je organizovanje humanitarnih radionica i predstava u saradnji sa udruženjima iz cele Srbije. U igraonici koja se nalazi u okviru kompleksa zoološkog vrta organizujemo humanitarne dane kada se sav prihod od igranja dece tog dana donira za lečenje bolesne dece. Ovim putem apelujemo na sve druge da se priključe humanitarnim akcijama kako bismo zajedno pomagali našoj deci koja svakodnevno vode teške životne borbe a ne traže ništa više od normalnijeg i srećnijeg odrastanja - zaključili su vlasnici zoološkog vrta Vrnjci za Alo!

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading