PIKSI JE TREBAO DA DOĐE KOD TARABIĆA Dragan iz Kremna još prošle godine imao poruku za orlove i selektora (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Dragan Pjević iz najmisterioznijeg sela u Srbiji i tumač Kremanskog proročanstva još prošle godine nakon prolaska naših fudbalera na Svetsko prvenstvo kao kroz iglene uši poslao je poruku selektoru i orlovima ali - niko ga nije poslušao.

Da li je loš plasman naših fudbalera samo koncidencija ili ipak ne, ostaće misterija. 

"Malo ko se nadao da će orlovi tada tokom kvalifikacija slaviti u Portugalu protiv prvaka Evrope rezultatom 2:1, i time se direktno plasirati na takmičenje. Setimo se onog Ronaldovog gola protiv Srbije koji nije priznat. Očigledno je u pitanju bila viša sila, arbitar tada nije video da je lopta prešla belu liniju jer je na neki način bilo zaklonjeno ono što je moglo poraziti Srbiju. Još tada sam rekao ako selektor Stojković bude verovao u ono što sam rekao da je počašćen golom u poslednjim sekundama utakmice, i ako bude imao mudrosti da prihvati rečeno, uspostavi saradnju sa Kremanskim proročanstvom imaće uspeha u Kataru. Međutim, on nije došao. Dalje neću ništa da dodajem, videli smo šta je bilo", izjavio je Pjević za RINU.

On dodaje da je i ranijih godina u nekoliko navrata slao pisma resprezentaciji i poruke podrške, kao i da dođu na pripreme kako bi imali sreće u nastavku puta ka Ligi nacija, oni koji ga nisu poslušali neslavno su završili njihovo putovanje.

Da li će se srpski selektor i fudbaleri odlučiti da posete selo Kremna tokom nekih narednih takmičenja ostaje nam da vidimo. Ipak, nema dileme da nam je na ovom svetstkom prvenstvu definitivno nedostajalo i malo sreće.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading