Predstave za decu
Foto: Alo.rs

Vaterpolisti pišu istoriju!

ŠABAC - U prvom susretu osmine finala Evrokupa vaterpolisti Šapca savladali su Barselonu 13 : 10, pred prepunim šabačkim bazenom. Ovo je istorijski uspeh šabačkog vaterpola, jer je ovo bilo prvi put da ova ekipa nastupa u osmini finala nekog evropskog takmičenja.

 

Predstave za decu

ŠABAC - Decembar je mesec posvećen najmlađim Šapčanima. Predstava za decu „Princeza labud“ na repertoaru Šabačkog pozorišta je 9. decembra od 18 sati, a od 16. do 30. decembra predstava „Mladi Deda Mraz spasava Novu godinu“, po tekstu i u režiji Senke Petrović.

Parking na aerodromu

KRALJEVO - Ukoliko letite s Aerodroma „Morava”, a do Kraljeva dođete svojim automobilom - parking na aerodromu se trenutno ne naplaćuje. Obezbeđeno je 120 parking pozicija za automobile, s vidno obeleženim mestima za invalide, kao i četiri autobuska stajališta.

 

Super star odličan na takmičenju u Senti

VRŠAC - Plesni klub „Super star“ iz Vršca se na ovogodišnjem 29. Euro Show Dance festivalu održanom u Senti predstavio s grupnom koreografijom pod nazivom „Ower the Rainbow” koju su izvele devojčice iz Plandišta uzrasta sedam i osam godina. Zauzele su prvo mesto i dobile specijalnu nagradu, besplatnu kotizaciju za festival 2023. godine.

 

 

Izložba Sinagoge u Vojvodini

SREMSKA MITROVICA - U organizaciji Muzeja Srema i Jevrejske opštine Novi Sad, otvorena je izložba „Sinagoge u Vojvodini” u baroknoj sali Muzeja Srema. Na izložbi je predstavljena imonografija „Sinagoge u Vojvodini - svedoci prošlosti”, koju zainteresovani posetioci mogu da kupe po ceni od 300 dinara.

 

Turnir u malom fudbalu

SREMSKA MITROVICA - Međunarodni turnir u malom fudbalu, 34. po redu, počeće 23. decembra u Poslovno-sportskom centru „Pinki”. Nagradni fond je 750.000 dinara, a pokrovitelj je Grad Sremska Mitrovica. Prijave ekipa malog fudbala traju do 21. decembra do 19 sati. Izvlačenje parova biće u foajeu PSC „Pinki” istog dana.

 

Licitacija u carinarnici

KLADOVO - Carinarnice Kladovo i Beograd organizovaće 5. i 9. decembra internet prodaje trajno oduzetih vozila i robe za koje zainteresovani mogu da se prijave na sajtu Uprave carina. U ponudi Carinarnice Kladovo je ukupno pet motocikala i mopeda.

Mala sirena

KLADOVO - Pozorišna predstava za decu „Mala sirena“ Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ iz Zaječara gostovaće u Kladovu u subotu, 3. decembra, sa početkom u 18 časova. Počinju praznična darivanja, zato je predstava besplatna i dar je mališanima i njihovim roditeljima.

 

Revitalizacija agregata A3

KLADOVO - Tokom proteklih godina na HE „Đerdap 1“ završena je revitalizacija pet od šest agregata. Revitalizacija agregata A3 počela je 1. septembra ove godine, koja bi, prema planiranoj dinamici radova, trebalo da bude završena 15. oktobra 2023. godine.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading