BEOGRAD VIŠE NEČE BITI ISTI GRAD Šapić: U poslednja tri meseca u Beogradu je rekonstruisano više od 40 ulica
Foto: Alo.rs

U poslednja tri meseca u Beogradu je rekonstruisano više od 40 ulica, što je pokazatelj toga da može da se radi kvalitetno, u roku, a da saobraćaj bude što manje ugrožen, poručio je gradonačelnik Aleksandar Šapić i dodao da će realizacijom projekata koji su započeli, kvalitetnim radovima i poštovanjem rokova vratiti poverenje građana, a Beograd više neće biti isti grad, već uslužniji, bezbedniji i po meri onih koji u njemu žive.

- Grad je doneo odluku da od ove godine sve što imamo završimo do 15. decembra kada su u pitanju centralne gradske ulice, a da radovi budu nastavljeni od 7. januara da bi se izbegle saobraćajne gužve u vreme praznika - poručio je Šapić.

On je precizirao da je za rekonstrukciju ulica obezbeđen novac rebalansom budžeta u septembru.

BEOGRAD VIŠE NEČE BITI ISTI GRAD Šapić: U poslednja tri meseca u Beogradu je rekonstruisano više od 40 ulica

Foto: Alo.rs

 

 

- Izuzetno sam ponosan jer mislim da smo načinom, brojem i kvalitetom radova vratili poverenje Beograđana. Ideja je da najveći broj ulica bude rađen sledećeg leta, ali radova će biti i u ostalim periodima godine, s tim što ćemo voditi računa o tome kada su najveće gužve u saobraćaju i praznici - rekao je Šapić.

Naglasio je da su se zahvaljujući novom telu „Lice grada”, koje koordinira rad svih gradskih preduzeća, izbegle nepredviđene situacije.

- Od naredne godine svi zaposleni u našim javnim preduzećima koji izvode radove na ulici nosiće prsluke kako bi bili prepoznatljivi građanima. Cilj je da građani znaju šta mi radimo na ulici, a i kako bismo na taj način podneli još veću odgovornost i pokazali spremnost za ono što radimo - objasnio je prvi čovek prestonice.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading