KLJUČ JE U KUHINJI Kako da ove zime uštedite struju
foto: beko

Jedna od najvažnijih stavki kada je reč o troškovima svake porodice su računi. A račun za struju tokom zimskih meseci može prilično da se uveća, kako zbog grejanja, tako i zbog toga što zimi više i kuvamo i pečemo, jer više vremena provodimo u kući, družimo se sa prijateljima i porodicom.

Zbog toga je više nego važno da nam kuhinja bude opremljena tehnikom koja će nam uštedeti i vreme i potrošenu električnu energiju. Kompanija „Beko“ nudi upravo takve kuhinjske uređaje koji štede i vreme i električnu energiju.

foto: beko

 

Pripremanje jela za veliki broj gostiju može da bude pravi izazov ukoliko je rerna nefunkcionalna. Priprema traje dugo, a troši se i mnogo električne energije. Ali, ugradna “Beko” rerna CookMaster® ima kapacitet od čak 82l i u njoj možemo da pripremamo hranu na pet polica istovremeno. Ova rerna sa „Split&Cook“ tehnologijom koja omogućava da u jednoj rerni spremimo više jela na različitim temperaturama, bez mešanja mirisa i ukusa – idealan je izbor za svaku porodicu. Rerna je modernog dizajna i maksimalno je funkcionalna, štedi vreme, a rezultat je ravan onom koji postižu i profesionlani kuvari: nezaboravan ukus jela. I što je njavažnije štedi se električna energija, jer se u isto vreme sprema nekoliko jela.

Tehnologija AeroPerfect koju imaju savremene Beko rerne, garantuju vam pored uštede energije i potencijalnu uštedu hrane – jer u rernama sa ovom tehnologijom ništa ne može da zagori, ili da jedan deo, na primer kolača, ostane nedovoljno pečen, a drugi prepečen. Zato više nema bacanja hrane. Svaki kolačić će biti iste boje, a komad mesa sa svih strana isto i dobro pečen.

foto: beko

 

AeroPerfect tehnologiju razvili su stručnjaci koji se savršeno razumeju u strujanje vazduha i u aerodinamiku. Zato je ovom tehnologijom omogućeno da dok kuvate, ne razmišljate o tome kako će jelo da izgleda i kakvog ukusa, jer se temperatura, zahvaljujući AeroPerfect tehnologiji, po celoj rerni razvnomrno raspoređuje, a novi dizajn grejača u rerni omogućava još veću efikasnost.

U „Beko“ rernama može da se sprema pica uz PizzaPro tehnologiju. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, rerna se zagreva do vrelih 310 ⁰C, pa dobijamo picu kao da je iz prave picerije, za samo pet minuta.

foto: beko

 

Još jedna opcija koju pruža „Beko“ ugradna rerna, a kojom se štedi energija, je svetlo u rerni. Ukoliko nismo sigurni kako napreduje naš specijalitet koji se peče, a ne želimo da gubimo toplotu kada otvorimo vrata rerne - halogeno osvetljenje koje “Beko” rerne imaju daje nam savršen pogled na unutrašnjost. Ovako lako možemo da pratimo kako naši specijaliteti napreduju i bez otvaranja vrata. “Beko“ ugradne rerne su zato naš najveći saveznik u uštedi – štede i vreme i električnu energiju, ali i hranu, a samim tim i naš novac.

Baš zbog ovakvih karakteristika koje omogućavaju da uređaj bude i u skladu sa najnovijim ekološim standardima, kompanija „Beko“, zauzela je 20. mesto na prestižnoj listi najpoznatijeg svetskog časopisa o održivom poslovanju i liderstvu „Real Leaders“. Nagrada koju časopis dodeljuje „Top Impact Companies“ odaje priznanje kompanijama koje ostvaruju pozitivan društveni ili ekološki uticaj, a “Beko” se tako našao u društvu najuspešnijih svetskih kompanija.

foto: beko

 

Takođe, u toku je i Beko nacionalna kampanja kojom pri kupovini ugradne tehnike možete dobiti produženu garanciju od ukupno 7 godina. Potrebno je samo registrovati kupovinu ugradne tehnike u periodu od 01.11. do 15.12.2022.

Komentari (0)

Loading