Zabranjen ulaz automobilima na groblja!
Alo/JKP pogrebne usluge

JKP „Pogrebne usluge“ Beograd apeluju na građane da za Zadušnice, u subotu, 5. novembra 2022. godine, za odlazak na groblja umesto svojih automobila koriste gradski prevoz.

U subotu, 5. novembra 2022. godine, neće biti dopušten ulaz motornim vozilima na  groblja od sedam do 15 časova, osim na Novom bežanijskom groblju gde će kapije groblja biti zatvorne do 16 časova. Kapije za ulaz motornih vozila biće otvorene od 15 časova (na Novom bežanijskom groblju od 16 časova).

Zabranjen ulaz automobilima na groblja!

Alo/JKP pogrebne usluge

 

Na Novom, Zemunskom, Topčiderskom, Banjičkom i Starom bežanijskom groblju je na snazi potpuna zabrana ulaska za automobile na Zadušnice, 5. novembra 2022. godine. Narednog dana, u nedelju, 6. novembra, kapije za ulaz motornih vozila biće otvorene od sedam do 18 časova, osim na Novom, Zemunskom, Topčiderskom, Banjičkom i Starom bežanijskom groblju.

Za posetioce koji se teže kreću i starije sugrađane na najvećim gradskim grobljima: Lešću, Orlovači i Novoj bežaniji obezbeđena su tri komforna minibusa sa klimatizacijom, koji će ih besplatno prevoziti. Organizovani prevoz će za Unicellular u subotu 5. 11. 2022. godine saobraćati u određenim intervalima od sedam do 15 časova, od ulazne kapije do najudaljenijih parcela.

Zabranjen ulaz automobilima na groblja!

Alo/rs

Na Novom, Centralom groblju i na groblju Zbeg za Zadušnice (5. 11. 2022. godine) biće organizovan prevoz službenim automobilima preduzeća od sedam do 15 časova.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading