OTAC KRVNIČKI ŠUTIRAO ĆERKU Snimak sa teniskog terena šokirao javnost
Printscreen

Snimak brutalnog nasilja oca nad ćerkom koji je šokirao javnost na društvenoj mreži Instagram podelio je Igor Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić.

Na uznemirujućem snimku se vidi kako otac devojku na teniskom terenu prvo šutira u predelu stomaka, posle čega počinje snažno da je udara po glavi. Devojka u jednom momentu seda na klupu, ali je on podiže vukući je za jaknu. Zatim je obara na zemlju, a onda ponovo počinje da je šutira u predelu stomaka.

Kako je Jurić napisao u opisu ove objave, pretpostavlja se da se radi o porodici koja dolazi iz Kine i napominje da će „podneti krivičnu prijavu i protiv ovog monstruma“.

Povodom ovog  brutalnog nasilja koje je objavljeno na društvenim mrežama, a dogodilo se na teniskim terenima Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je u saradnji s inspektorima Policijske stanice Palilula i Odeljenjem za strance utvrdilo identitet učesnika.

„Radi se o kineskim državljanima s privremenim boravkom u Srbiji. Imajući u vidu da otac za koga postoji osnovana sumnja da je izvršio krivično delo nasilje u porodici nije dostupan državnim organima, po nalogu dežurnog zamenika raspisana je potraga. Kada i ukoliko bude pronađen, tužilaštvo će preduzeti odmah neophodne mere u cilju daljeg procesuiranja, o čemu će javnost biti obaveštena“, navodi se u saopštenju.

Podsećamo, još jedan snimak jezivog nasilja nad detetom izašao je u javnost u sredu na kom se vidi kako majka tuče trogodišnju ćerku. Za ovo krivično delo uhapšena je devojčicina majka Slavica Đilas (27) iz Begaljice kod Grocke.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading