NAKON TOPLOG VIKENDA, ŠTA NAS ČEKA DALJE? Ovo je detaljna vremenska prognoza za narednu nedelju
Foto: Shutterstock

Srbija: U nedelju nekoliko stepeni niža temperatura u odnosu na subotu uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab severozapadni, u Timočkoj Krajini umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 7°C do 12°C, a maksimalna od 19°C do 22°C, a u Negotinu malo toplije, do 24°C. Uveče suvo.

Beograd: U nedelju malo svežije u odnosu na subotu uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 21°C. Uveče suvo.

Niš: U nedelju malo svežije u odnosu na subotu uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna oko 20°C.

Užički region: U nedelju nekoliko stepeni niža temperatura u odnosu na subotu uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 9°C do 11°C, a maksimalna od 19°C do 21°C.

Vojvodina: U nedelju nekoliko stepeni niža temperatura u odnosu na subotu uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 10°C do 12°C, a maksimalna od 20°C do 21°C. Uveče suvo.

Novi Sad: U nedelju malo svežije u odnosu na subotu uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna do 21°C. Uveče suvo.

Subotica: U nedelju malo svežije u odnosu na subotu uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna do 20°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U ponedeljak, nakon hladnog i ponegde maglovitog jutra, tokom dana sunčani periodi uz umerenu oblačnost koja dolazi sa jugozapada. Na severu će biti više sunčanih sati. Vetar slab istočni i jugoistočni, popodne umeren u južnom Banatu. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 4°C do 11°C, a maksimalna od 19°C do 22°C. Uveče suvo. U utorak i sredu preovlađujuće suvo sa sunčanim intervalima uz hladna jutra, a tokom dana malo toplije od proseka za prvu polovinu oktobra. U četvrtak je moguća prolazna kiša uz manji pad temperature, a u petak i subotu suvo i toplije prema današnjoj prognozi.

 

Pratite nas i na Telegramu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading