JESEN STIŽE BRŽE NEGO ŠTO SMO MISLILI Narednih dana hladnije uz kišu, a evo kada nas čeka razvedravanje
Foto: Shutterstock/RHMZ Printscreen

U Srbiji će danas biti sveže uz par stepeni veću temperaturu nego u nedelju, pre svega na jugu Srbije. U toku dana promenljiva oblačnost dolazi sa severa i usloviće povremenu kišu u severnim, a krajem dana i u centralnim predelima ponegde. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 3°C do 10°C, a maksimalna od 16°C na severu do 22°C na jugu Srbije. Uveče se slabo izražena kišna zona premešta preko zapadnih i centralnih krajeva ka jugu.

U Beogradu će danas biti sveže uz promenljivu oblačnost sa mogućom kratkotrajnom kišom povremeno. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna oko 17°C. Uveče suvo.

U Nišu će danas biti nakon vrlo hladnog jutra, tokom dana malo toplije nego u nedelju sa sunčanim intervalima. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 21°C.

U Užičkom regionu će danas biti jutro vrlo hladno, a tokom dana promenljiva oblačnost sa malo sunčanih intervala i mogućom povremenom kišom. Vetar slab severni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 3°C do 6°C, a maksimalna od 18°C do 20°C.

U Vojvodini će danas biti sveže uz promenljivu oblačnost koja može usloviti povremenu kišu. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 5°C do 8°C, a maksimalna od 16°C na severu do 19°C na jugoistoku Banata. Uveče je moguća ređa pojava kiše.

U Novom Sadu će danas biti sveže uz promenljivu oblačnost sa mogućom kratkotrajnom kišom povremeno. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna oko 16°C. Uveče suvo.

U Subotici će danas biti sveže uz promenljivu oblačnost sa mogućom kratkotrajnom kišom povremeno. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna oko 16°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U utorak sveže za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima, ali uz moguću kratkotrajnu kišu ponegde, a pre svega u centralnim i južnim predelima. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 10°C, a maksimalna od 12°C do 18°C. Uveče suvo. Do subote hladnije od proseka za septembar i promenljivo oblačno vreme sa ređom pojavom kratkotrajne kiše, ali i sa sunčanim intervalima i dnevnom temperaturom od 15°C do 19°C.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading