BANDE HULIGANA REKETIRAJU VOZAČE Organizovane grupe od po nekoliko muškaraca i žena presreću na parkinzima
E-stock

Brojni pokušaji da im se stane na put ne uspevaju trajno da reše problem, ali sada su otišli korak dalje. Počeli su da ordiniraju i po garažama u tržnim cenrima!

- U tržnom centru Ušće u garaži pokazuju ljudima na prazna parking mesta i ako im ne platiš grebu kola šrafcigerom! Upravo se jedan slučaj desio – njih dvojica na jednu devojku. Jedan se drao na nju „što je stala tu kad nema da plati“, a drugi grebe haubu i krila šrafcigerom! – ispričao je jedan svedok nemilog događaja u poznatom tržnom centru.

BANDE HULIGANA REKETIRAJU VOZAČE Organizovane grupe od po nekoliko muškaraca i žena presreću na parkinzima

E-stock

 

Na ovu temu su reagovali brojni sugrađani, potvrdivši da se i njima slično desilo, te da je jedini način da se spasite – da što pre pozovete obezbeđenje.

- Pozovite 011285 i obezbeđenje stiže jako brzo. Bili smo u sličnoj situaciji i tako je rešena – objasnio je jedan gospodin.

Oni koji su odbili da plate ovim i sličnim bandama nikada se nisu lepo proveli. Polomljeni retrovizori, stakla, farovi i izgrebana farba samo su deo posledica koje neupućeni vozači mogu da očekuju. Jedini lek je obaveštavanje policije ili obezbeđenja, u zavisnosti od toga gde se nalazite.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Mile

19.09.2022 16:10

Valjda bi obezbeđenje i policija trebalo da rade svoj posao na prevenciji ovakvih stvari.

Maca

20.09.2022 00:29

Znači nikad više u Ušće dok ne reše situaciju! Zašto bi parkirali auto negde gde nisu u stanju da ga sačuvaju?! Zašto bi im plaćali parking i zašto plaćaju videonadzor ako na njega niko ne motri?! Svašta!

Qqq

20.09.2022 11:03

Lepo inspektori za civilnim vozilom tamo i hapsenje na licu mesta. Pa u polocijsku stanicu i pendrek pa udri.

Rada

20.09.2022 13:06

A što za promenu policija ne bi njih sačekala u civilu..pa u aps.