OBELEŽEN DAN TELEKOMA SRPSKE  Telekom Srbija najavio širenje u SAD (FOTO)
Telekom Srbija

Lučić je ambiciozne planove predstavio sinoć u Banjaluci na ceremoniji obeležavanja Dana Telekoma Srpske (m:tel) čiji je većinski vlasnik Telekom Srbija.

Uz prisustvo mnogobrojnih zvanica predstavljena su sva tehnološka dostignuća i uspesi kompanije, a Lučić je istakao da Telekom Srpske ne posluje samo uspešno na teritoriji BiH nego učestvuje zajedno sa Telekomom Srbija u svim bitnim projektima međunarodne ekspanzije.

Istakao je da je ta ekspanzija krenula kada su 2006. godine odlučili da Telekom Srbija prošire i van granica Srbije, te su krenuli od Telekoma Srpske, a "budućnost je pokazala da smo bili u pravu".

Zbog rekordnih rezultata, pogotovo u poslednjih godinu dana, on se zahvalio menadžmentu Telekoma Srpske i radnicima "koji su pokretač i snaga kompanije".

"Telekom Srbija ima velike i ambiciozne planove. Želimo da budemo kompanija prepoznata u čitavom svetu pre svega kroz ekpsanziju naše mobilne mreže, pored Austrije i Švajcarske, uskoro Nemačke, a sledeće godine u Americi, kroz jačanje Arene koja će sa svojim sportskim i zabavnim kontentom biti deo svakog domaćinstva u zemljama bivše Jugoslavije, a serije i filmove već prodajemo u čitavom svetu", kazao je Lučić.

Dodao je da je otvoren i prvi fond u regionu za podršku startap-ova, kako bi zajedno sa pametnim ljudima razvijali ideje i proizvode.

 

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading