GEST POLICAJACA IZ PANČEVA ODUŠEVIO SRBIJU Ćerki tragično nastradalog kolege pod rotacijama pevali pesmu za rođenadan (FOTO)
MUP

Mala Teodora, ćerka tragično stradalog pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Petra Kostića, 29. avgusta napunila je 6 godina.

Kolege njenog preminulog tate, koji su u stalnom kontaktu sa njenom mamom, saznali su da za rođendan ona želi da dobije električni trotinet i "jednorog tortu", prenosi portal Vojvodina uživo.

Za kratko vreme oni su se organizovali i uz rotaciju policijskih automobila, pevajući rođendansku pesmu, svratili su do Teodorine kuće i iznenadili je poklonom i pesmom.

GEST POLICAJACA IZ PANČEVA ODUŠEVIO SRBIJU Ćerki tragično nastradalog kolege pod rotacijama pevali pesmu za rođenadan (FOTO)

MUP

 

 

Sa sestrom od tetke Dunjom odmah je podelila radost zbog toga što "policija peva pesmicu".

- Teodorin osmeh i sreća zbog iznenađenja koje su joj priredile tatine kolege ostaće urezani u srcima svih nas koji ne možemo, a da ne budemo ponosni na velika srca pančevačkih policajaca koji nisu zaboravili Petrovu porodicu i pokazali da su uvek tu za njih. Biti human, pomagati kad je potrebno, biti podrška u teškim vremenima, biti čovek, to znači biti policajac i biti deo velike porodice Ministarstva unutrašnjih poslova u kojoj brinemo jedni o drugima uz puno ljubavi, poštovanja i razumevanja. Sve ovo dokazali su policajci iz Pančeva - navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading