ALO! ISTRAŽUJE S kakvim se sve problemima suočavaju kupci: Kotao od 350 kilograma ostavili u dvorištu
Foto: Shutterstock

Ako planirate da ovih dana kupite pločice, tuš-kabinu i sanitarije za kupatilo, belu tehniku ili šporet na drva, obavezno obratite pažnju da li prodajni lanac isporučuje robu do stana.

- Suprug je platio unapred kotao za parno grejanje oko 1.500 evra i ladno su nam ga dovezli usred radne nedelje, kad smo oboje bili na poslu. Kotao težak oko 350 kilograma su istovarili ispred kapije i tu ga ostavili - javila se redakciji Alo! starija Beograđanka Milena Petrović.

Očajni, Petrovići su molili komšije da im pomognu da kotao prenesu do kotlarnice, nekoliko stotina metara udaljene od kapije.

- Jedva su ga četiri muškarca podigla i prenela. Muž je toliko bio besan, da je hteo da ide da bije prodavca, jedva sam ga smirila - navela je Petrovićeva.

Sličnih slučajeva ima na pretek

- Mojoj prijateljici su doterali keramičke pločice, WC šolju i toaletni ormarić i ostavili su joj ispred zgrade, jer oni ne unose stvari. Platila ih je oko 2.500 evra, plus dostavu 1.500 dinara. Džabe ih je molila, nisu hteli ni da čuju. Onda je angažovala babu da stoji ispred i čuva pakete i sama je nosila jedan po jedan. Prijateljica živi na osmom spratu i pola dana joj je trebalo da ih sve iznese - ispričala je za Alo! Marija K.

Kako su za Alo! rekli iz Tehnomanije, oni robu dovoze do vrata stana i to košta 1.200 dinara. Ne unose je unutra.

- Ako zamolite naše radnike, možda će to i uraditi - rekli su za Alo! u ovom velikom prodajnom lancu.

- Ako je proizvod težak do 70 kilogarama, bez obzira na sprat, mi ga unosimo u stan. A ako je stvar teža od 70 kilograma, onda ga ostavljamo ispred ulaza kuće ili zgrade - rekli su za Alo! u Tehnomediji.

ALO! ISTRAŽUJE S kakvim se sve problemima suočavaju kupci: Kotao od 350 kilograma ostavili u dvorištu

Foto: Shutterstock

 

- Sredinom jula kupila sam frižider u Tehnomanji na akciji i platila sam ga 28.179 dinara. Za prevoz su mi naplatili 1.200 dinara, a za isprouku još 3.000, pa je na kraju koštao 32.379 dinara. Častila sam momke koji su ga dovezli po 500 dinara da ga unesu unutra - navela je D. P. iz Beograda.

Za isporuku frižidera 3.000 dinara

Kako su nam rekli u Tehnomaniji, oni isporučuju robu do do adrese kupca. - Za prvi uređaj plaća se 1.500. Ali ako isporučujemo šporete i peći na čvrsto gorivo, onda to košta 2.000, dok za frižidere naplaćujemo po 3.000 dinara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
bole

22.08.2022 09:35

trebao je da ti poveže kotao na mrežu-gratis