SVAKI ZAPOSLENI U MOZZARTU OD SADA BESPLATNO I U PRIVATNE KLINIKE Dodatno zdravstveno dobilo gotovo 3.000 radnika u ovoj kompaniji
Promo

Potpisivanjem ugovora sa Milenijum osiguranjem, lider u priređivanju igara na sreću još jednom je dokazao da zdravlje svi treba da vrednujemo na isti način i da nam je značajna zdravstvena zaštita koju imamo bez obzira da li zaposleni rade kao operateri na uplatnom mestu, programeri, novinari ili direktori sektora.

“ Ovo konkretno znači da je gotovo 3.000 ljudi, koliko trenutno zapošljavamo, dobilo polisu privatnog zdravstvenog osiguranja, kao što će imati i svi naši budući zaposleni, bez obzira na radno mesto na kom počinju sa radom” izjavila je Marija Božović, direktorka sektora ljudskih resursa kompanije Mozzart.

Mozzart on LinkedIn: #budipobednik #mozzartbet

Uvođenjem ovog benefita za sve zaposlene kompanija Mozzart još jednom dokazuje na delu brigu o zaposlenima i njihovim potrebama uz nastojanje da i u ovom domenu bude ono što i jeste – lider. Sa dodatnom zdravstvenom zaštitom za sve postojeće i buduće zaposlene kompanija obezbeđuje da se svako od zaposlenih na svom radnom mestu oseća cenjeno, zadovoljno i motivisano kako bi ispunio sve zadate ciljeve.

Promo

 

Osim dodatnog zdravstvenog osiguranja, kompanija Mozzart svoim zaposlenima nudi pregršt benefita počev od toga da radna nedelja traje radna nedelja od 38 časova, tu su i dodatni dani godišnjeg odmora shodno definisanim kriterijumima, plaćena rekreacija (teretane, fudbal, košarka, kuglanje) ali i rekreacija i tokom radnog vremena u teretani u okviru zgrade bez obaveze nadoknade radnog vremena, nagradna takmičenja, pokloni za decu zaposlenih, tim bildinzi, posebne pogodnosti i popusti u partnerskim kompanijama.

Komentari (1)

Loading
kraja

18.08.2022 13:01

...pa svaki zaposleni u srbiji treba da ima drzavno zdravstveno osiguranje... ...ovo vise lici na pranje novca... ...od kada su kladionice postale "organizatori igara na srecu"...???