PRIVEDEN DIREKTOR ZAVODA ZA SPORT I MEDICINU Goran Bojović nasrnuo na radnicu, Udovičić osudio nasilje i dao nalog za njegovu smenu (FOTO,VIDEO)
Printskrin

Koordinator za rodno zasnovano nasilje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu izdao je nalog da se odmah privede muška osoba sa snimka koja nasrće na jednu od žena koja se nalazi u prostoriji, potvrđeno je Tanjugu u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Po nalogu će postupati nadležno Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, koje će sprovesti i sve druge neophodne radnje u ovom slučaju, u cilju utvrđivanja da li se u radnjama učesnika događaja stiču elementi krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.


Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak sa sigurnosne kamere na kom se vidi kako muškarac ulazi u kancelariju i unosi se u lice radnici, nakon čega je hvata za vrat i gura u fotelju, ona pada u fotelju i udara leđima o zid.

Bojović će biti direktno priveden u Drugo osnovno javno tužilastvo u Beogradu na saslušanje.

Udovičić: Odmah sam dao hitni nalog za smenu

Povodom snimka na kom direktor Zavoda za sport i medicinu sporta Repubile Srbije Goran Bojović fizički nasrće na zaposlenu osobu, ministar Vanja Udovičić je poručio da osuđuje svaki vid nasilja i da je već dao nalog za njegovu smenu.

- Svaki vid nasilja najoštrije osuđujem, posebno onaj nad ženama. Sinoć kasno sam dobio i video snimak, nakon čega sam odmah odreagovao i danas dao nalog za hitnu smenu Gorana Bojovića - navodi se u saopštenju ministra Udovičića.
 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading