DAJANA PAUNOVIĆ OŠTRO REAGOVALA NA IZJAVU SVEČLJE Prištinske institucije su najmračnije tačke Evrope kada je u pitanju kriminal
Printscreen

- Svečlja u svom intervjuu, “zanimljivo” datom baš za TV N1, kaže da je Sever Kosova u poslednjih 20 godina bio El Dorado za kriminalce.

Svečlja, u skladu sa svojom izmišljenom funkcijom lažnog ministra, lažne države, očigledno ne poznaje statistike evropskih policija koje upravo oni delovi Kosova koji su u nadležnosti privremenih prištinskih institucija predstavljaju najmračnije tačke Evrope kada je organizovani kriminal u pitanju.


Svojim načinom delovanja, pretnjama, otvorenim nasiljem kao načinom zastrašivanja Aljbin Kurti pokušava da eliminiše srpski narod sa Severa KiM.
Slanjem ratno huškačkih poruka, ovaj dokazani ekstremista pokušava da ostvari svoje šovinističke ciljeve i ugrozi osećaj sigurnosti našeg naroda koji godinama unazad nema miran san u strahu od stalnih upada i iživljavanja Kurtijevih terorista.

Kriminalizacijom Severa Kosova i predstavnika Srpske liste kao legitimnih predstavnika srpskog naroda na KiM, Kurti pokušava da politčki eliminiše srpski faktor u pokrajini i da u kosovsku skupštinu instalira neke svoje Srbe čijim glasovima bi mogao da sprovodi svoje iracionalne zamisli. Ako EU nema dovoljno snage i volje da izadje na kraj sa ovim neuračunljivim čovekom nadamo se da će SAD koje su i same sve nezadovoljnije njegovim ponašanjem rešiti ovaj problem kako bi se izbeglo krvoproliće.

Nerazumno bi bilo da zbog mentalnih problema jednog čoveka stradaju na hiljade ljudi sa obe strane - rekla je Dajana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading