SREĆA! SVETI ILIJA DONEO MILIONE U ZEMUN Alo! u kraju u kojem je uplaćena loto sedmica (VIDEO)
Alo

Hvala bogu da i nas Zemunce sreća potera, rekao je za Alo! Stojan iz Prvomajske ulice.

- Mi smo svi široke ruke, tako da verujem da će dobitnik bogatstvo da podeli s komšijama! Ma ima sva deca u kraju da dobiju po sladoled - kaže Stojan, koji veruje da je sreća poterala dobitnika zato što je sedmica izvučena baš na Svetog Iliju!

Loto sedmica od 3,3 miliona evra izvučena je u utorak, 2. avgusta, a srećni dobitnik je uplatio dobitni tiket u Zemunu u Prvomajskoj ulici.

On je, kako je saopštila Lutrija Srbije, uplatio deset kombinacija, tj. 1.000 dinara, a na dva mesta u Prvomajskoj ulici u Zemunu su nam rekli da veruju da je baš kod njih uplaćena ta dobitna kombinacija.

SREĆA! SVETI ILIJA DONEO MILIONE U ZEMUN Alo! u kraju u kojem je uplaćena loto sedmica (VIDEO)

Alo

 

- Da, čula sam za izvučenu sedmicu u Zemunu i moguće je da je neko od mojih komšija koji dolaze da uplaćuju - rekla je za Alo! Jasminka Trifković iz menjačnice „Panter“, i dodala da su to uglavnom penzioneri iz tog kraja.

- Šalili smo se, budući da su oni uglavnom u nekim ozbiljnim godinama, da uplaćujemo samo dobitnu kombinaciju. I tako je i bilo - rekla nam je Jasminka.

Na pitanje da li očekuje da će dobitnik da ih časti ako je uplatio  listić s dobitnom kombinacijom kod njih, Jasminka je odgovorila kroz smeh:

- Bila je priča: Ništa ne brini ako bude dobitnik neko od nas, sigurni dobitnik si i ti!

SREĆA! SVETI ILIJA DONEO MILIONE U ZEMUN Alo! u kraju u kojem je uplaćena loto sedmica (VIDEO)

Alo

 

Međutim, u menjačnici „Alto“ sigurni su da su oni doneli sreću Zemuncu koji je dobio tri miliona evra.

- Jutros smo dobili informaciju da je na našem uplatnom mestu uplaćena sedmica. Mi još uvek ne znamo ko je, ali svakako čestitamo dobitniku. Ako se pojavi, biće nam drago! - ispričala nam je Suzana . Ona je otkrila da većina ljudi koja uplaćuje loto igra više kombinacija i da im je veoma drago što je to neko među njihovim klijentima.

A Zemunci u ovom kraju uglavnom nisu čuli da je izvučena sedmica na lotou i da je dobitnik njihov komšija. Mnogi maštaju o tome šta bi uradili kada bi se njima osmehnula sreća, a jedna od naših sagovornica, baka Stana, rekla nam je: „E... dete moje, neće to june mene da mune!“

- Čula sam da je neko dobio loto sedmicu, ali ne znam ko je. Ja da dobijem, ja bih svima podelila, bilo bi za sve - kaže za Alo! jedna Zemunka, a jedan od stanovnika Prvomajske zna šta bi prvo uradio:

- Ja da sam dobio, ko zna šta bih radio, verovatno bih odmah otišao na more!

- Stalno zamišljam da dobijam na lotou, ali nikad ne igram - rekla nam je jedna prolaznica, a druga nije ni čula da su dobili loto milionera u susedstvu:

- Nisam čula, ne opterećujem se time, a loto niti igram, niti pratim - rekla nam je komšinica iz susedne ulice, koja stoji čvrsto na zemlji.

- Čula sam da je izvučen loto dobitnik i želim mu sve najbolje - poručila je jedna Zemunka.

10 kombinacija, 1 dobitna!

U 61. kolu igre na sreću Loto Državne lutrije Srbije izvučena je sedmica u iznosu od 387 miliona dinara. Dobitna kombinacija brojeva je: 5, 2, 1, 35, 24, 20, 36. Pobednički listić uplaćen je u Zemunu 1. avgusta. Igrač je uplatio 10 kombinacija, a ukupna uplata iznosila je 1.000 dinara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading