DIVLJAO PREKO 250 NA SAT Policija zaustavila stranca na auto-putu, sledi krivična prijava
Foto: MUP Srbije

Policija je presretačem, noćas, na auto-putu, u Novom Beogradu, zaustavila vozača koji je upravljao vozilom „mercedes“ brzinom od 188,3 kilometra na čas, gde je ograničenje 80 kilometara na čas. Takođe, alko-testom je utvrđeno da je vozilom upravljao pod dejstvom alkohola.

Takođe, saobraćajni policajci su danas na auto-putu Beograd-Niš, kod Jagodine u smeru prema Beogradu, zaustavili presretačima dvojicu vozača koji su prekršili ograničenje brzine - vozilo „rendž rover sport“ kojim je upravljao egipatski državljanin krećući se brzinom od 215,1 kilometara na čas.

Zaustavljen je i „audi“ kojim je upravljao austrijski državljanin, koji se kretao brzinom od čak 252,8 kilometara na čas, pri ograničenju brzine od 130 kilomatara na čas.

Svi vozači su zadržani u službenim prostorijama i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
boki

25.07.2022 06:40

Nadlezne sluzbe apeluju mole upozoravaju apeluju kao da autombile voze deca od 12g.Svaki vozac ako nepostuje ili nexna zakone mora platiti visoku kaznu da godinu dana radi da otplati kaznu .Drzava mora hitno menhati zakon i sacuvati zivote neduxnih gradana od bahatih i nasilnih vozaca