TORTA VELIKA KAO KUĆA Bugarska svadba je mala maca za ovo krštenje u Beogradu, a tek kada vidite BILBORD ostaćete bez teksta!(VIDEO)
Printscreen

Naime, mrežama se deli video snimak torte koja je napravljena povodom krštenja dečaka Entonija, ali ne bilo kakva torta!

TORTA VELIKA KAO KUĆA Bugarska svadba je mala maca za ovo krštenje u Beogradu, a tek kada vidite BILBORD ostaćete bez teksta!(VIDEO)

Printscreen

 

Kao što se vidi na snimku, torta je u obliku Hrama Svetog Save i to gigantske veličine, a na samom vrhu se nalazi i detalj u obliku zlatne krune.

Iza ove impozatne torte nalaze se još dve i to poprilično velike, ali koje su ostale u senci torte u obliku Hrama.

 

Gosti su iznenađeno posmatrali ogromnu poslasticu i odmah uzeli svoje mobilne telefone kako bi zabeležili taj momenat, dok je čak šest osoba guralo postolje na kome se torta nalazila.

Pored torte pažnju korisnika društvenih mreža privukla je i fotografija velikog platna na kome piše "Dobro došli na krštenje", a na kome je na zlatnoj mašni ispisano ime dečaka "Anthony".

 

Nema sumnje da je upriličeno veliko slavlje povodom proslave Entonijevog krštenja kakvo se retko viđa u Beogradu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sss

19.07.2022 13:32

Mislim da je ovo skrnavljenje hrama.Torta ce se seci.A sta to znaci?Procenite sami. Ljudi bi ipak trebali da malo razmisle pre nego sto ovako nesto urade.Verujem da nisu imali losu nameru.Ali......RAZMISLI