VOZILA STOJE NA GRANICI Kilometarske kolone na ovim graničnim prelazima, upozorava AMSS (FOTO)
Tanjug/Aleksandra Orlić

Kako se vidi na kamerama Auto-moto saveza Srbije, kilometarske kolone trenutno su prisutne na graničnom prelazu Horgoš, gde veliki broj automobila i kamiona čeka na ulazi i izlazu iz Mađarske, dok je identična situacija i na graničnom prelazu Batrovci prema Hrvatskoj, gde niz vozila, sudeći prema snimcima kamera AMSS, stoji u mestu već neko vreme i ne pomiče se.

Malo manje kolone trenutno su na graničnom prelazu sa Bugarskom, Gradina, gde je nešto veći zastoj prisutan jedino na izlazu iz Srbije ka Bugarskoj, dok je na graničnom prelazu Preševo situacija dosta dramatičnija, te i tamo, kako se vidi na kamerama, automobili i kamioni u dugim kolonama mile i čekaju svoj red.

Velike gužve na granicama zabeležene su i rano jutros, pa su tako, prema informacijama AMSS-a, na graničnom prelazu Gradina putnička vozila na izlazu čekala oko dva sata.

Slična situacija vladala je i na graničnom prelazu Preševo - Tabanovce, gde se prema AMSS-u, čekalo 100 minuta.

Na Gostunu se čekalo oko 50 minuta, dok se na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije, čekalo oko pola sata, a na samom ulasku u zemlju bila je malo veća gužva, i čekalo se do sat vremena.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading