VOZAČI PAŽNJA! OBUSTAVLJEN SAOBRAĆAJ NA IBARSKOJ Evo šta poručuju iz Puteva Srbije!
Foto: Shutterstock

Na graničnom prelazu Horgoš, na ulazu u zemlju putniška vozila čekaju 60 minuta, na prelazu Preševo 70 minuta na ulazu i 60 na izlazu iz zemlje, podaci su Uprave granične policije.

Na graničnom prelazu Gradina, na izlazu iz zemlje zadržavanje za putnička motorna vozila je 100 minuta, na prelazu Kotroman, na izlazu i ulazu zadržavanje je 45 minuta, a na Gostunu, takođe na izlazu i ulazu putnicka vozila čekaju 40 minuta.


Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Putevi Srbije takođe mole vozače da poštuju ograničenje brzine i postavljenu saobraćajnu signalizaciju, kao i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu u zoni radova na Obilaznici oko Beograda, na deonici Ostružnički most, tunel Straževica - petlja Bubanj Potok.

Na deonici petlja Merošina - Merošina od danas do 1. novembra zbog izgradnje auto-puta E-80, Niš - Merdare saobraćaj će sa državnog puta biti preusmeren preko devijacija (u dužini od 300 i 700 metara) koje su paralelne sa državnim putem.

Na auto-putu E-75, u delu petlja Pojate - petlja Paraćin do 29. jula zbog radova na rekonstrukcicji kolovoza za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka, u smeru Niš - Beograd, dok se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom u smeru Beograd - Niš.

 

 

 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading