AKCIJA Nastavljamo sa objavljivanjem najinteresantnijih priča koje su pristigle na konkurs za najzeta i najsnajku Najveće bogatstvo je puna kuća
Foto: privatna arhiva

Prijave na konkurs za najboljeg zeta i najbolju snajku pristižu u našu redakciju, a mi svake srede, petka i nedelje objavljujemo najinteresantnije priče.

Naša čitateljka Slobodanka Štrbac iz Rabrova je prijavila svoju snajku Jelenu i obrazložila zašto je baš ona najbolja.

Od prvog trenutka kad sam je ugledala smatram je svojom ćerkom, koju nisam imala jer sam rodila dva sina, na početku pisma napisala je svekrva.

„Uvek ću se sećati dana kad je moj stariji sin Ognjen došao sa jednom lepom mladom devojčicom. Učinilo mi se da je sa njom ušlo sunce i da su zraci obasjali svaki kutak naše kuće, tog trenutka sećaću se dok sam živa. Od tada je prošlo dvanaest godina, a meni se čini da se sve dogodilo nedavno i taj period je nešto najlepše u mom životu“, stoji u Slobodankinom pismu.

„Kruna velike ljubavi njih dvoje su moji preslatki unučići Mihailo i Emilija. Snajka se za kratko vreme prilagodila životu u našem selu kao da je rođena u njemu. Omiljena je u komšiluku, a ima mnogo prijatelja i van našeg mesta“, s ponosom je ona istakla.

„Jelena je posvećena deci, požrtvovana, voli da sprema raznovrsna jela, obožava  da pravi kolače i torte, veliki je ljubitelj cveća, mnogo je vredna, svakodnevno ide da zaliva povrtnjak koji se nalazi nedaleko od našeg sela, na obali reke Pek“, napisala je svekrva.

„Moja snajka je domaćica i majka, kad zatreba pretvara se u prelepu damu, o njoj bih mogla da napišem ceo roman, ali mi je dovoljno što je moj sin pronašao pravu saputnicu za svoj dinamičan i ispunjen život“, zaključila je Slobodanka.

Ona je, inače, naš verni čitalac i, kako kaže, tako čuva sećanje na svog supruga, koji je preminuo pre šest meseci, a svaki dan je počinjao uz Alo!.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading