GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA Putnička vozila čekaju na Preševu i Gostunu
Printscreen/ AMSS

Teretna vozila čekaju na Horgošu tri sata, na Kelebiji dva, a na Batrovcima sat vremena. Na sva tri prelaza čeka se na izlazu iz zemlje, dok na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadrzavanja vozila.

Putevi Srbije upozoravaju vozače na izmenjen režim saobraćaj zbog radova, pa tako na deonici Ub-Lajkovac ka Beogradu zatvoren je izlaz na petlji Ub u smeru ka Beogradu i saobraćaj se odvija dvosmerno u suprotnoj kolovoznoj traci.

 

 


Na deonici Pančevo - Vršac kod Vlajkovca od 12. jula izvodiće se radovi na popravci mosta preko kanala Dunav - Tisa - Dunav, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, regulisano semaforima.

Radovi i na deonici Ljig - Takovo u smeru ka Čačku trajaće do 14. jula do 15 časova, a na deonici Leskovac - Leskovac (Strojkovce) ka Vučju radovi na kolovozu do 18. jula od 7 do 17 časova i uz naizmenično propuštanje vozila i povremene obustave od 9 do 12 i od 14 do 17 časova.

Na deonici Knić - Mrčajevci u toku su radovi na mostu preko Bresničkog potoka i potrajaće do 15. septembra uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading