PUTEVI SRBIJE Nije bilo incidenta na nadvožnjaku u izgradnji na Straževici
Foto: Printscreen

Iz preduzeća Putevi Srbije demantovali su informacije pojedinih medija da je muška osoba jutros "propala" kroz nadvožnjak u izgradnji u blizini tunela Straževica na obilaznici oko Beograda i naveli da je da se incident dogodio na mostu broj 15 koji je izgrađen još 2012.

Reč je, naveli su, o mostu ispred tunela Straževica na desnoj strani autoputa, koji je u saobraćaju otkada je izgrađen 2012.


"Noćni čuvar, rano jutros oko 05.45 časova primetio je lice na stubu mosta broj 15 u desnoj kolovoznoj traci i odmah je obavestio MUP, koji je pozvao Hitnu pomoć i Sektor za vanredne situacije (vatrogasce - spasioce).

Vatrogasci su, došli do ugroženog, spasili ga i predali hitnoj pomoći", kažu u Putevima Srbije.

Takođe navode da se, prema usmenoj informaciji vođe policijske patrole, radi o osobi koja je ranije hospitalizovana u ustanovi zatvorenog tipa (Laza Lazarević).

Ta osoba je dospela u "sanduk" mosta kroz servisni otvor iz smera Orlovače, objašnjavaju iz Puteva Srbije.

"Prolazeći kroz ''sanduk'' sišao je kroz reviziono okno i završio na ograđenom delu stuba mosta, koji je namenjen za periodični pregled ležišta na mostu. S obzirom da nisu postojale merdevine, lice nije moglo da se vrati u ''sanduk'' mosta, jer je visina veća od dva metra", navodi se u saopštenju.

U isto vreme primećeno je da je isečen katanac na vratima na servisnoj stazi i da nedostaje 200 metara električnog kabla sa mosta broj 15.

Osoba koja je završila na stubu mosta je koristila isti put.

U toku je uviđaj MUP-a, navode iz Puteva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading