NE DAJTE DA VAS "PREĐU" Dve važne stvari koje morate da znate ako letujete u Crnoj Gori!
Alo

Najpre stižu opomene ako polovinu kupališta ne oslobode plažne opreme ili ako nakon 17 časova budu naplaćivali izdavanje ležaljki i suncobrana.

To je za "Vijesti" rekao direktor ovog preduzeća, Mladen Mikijelj, a prenosi Bankar.me.

Na pitanje da li će JP "Morsko dobro" uticati na zakupce da ne povećavaju cene izdavanja plažnog mobilijara, budući da su im cene zakupa kupališta za ovu godinu ostale nepromenjene - Mikijelj kaže da to preduzeće "definitivno ne može uticati na cene mobilijara", jer, pojašnjava dalje, "reč je o individualnnoj odluci samih zakupaca".

- Oni verovatno na osnovu ponude i potražnje formiraju cene. Ono što je meni značajno, sa pozicije koju pokrivam, jeste da u Crnoj Gori imamo diversifikovanu ponudu. Imate plaže na kojima možete da iznajmite mobilijar do deset evra, a s druge strane, imate i plaže gde je cena iznajmljivanja mobilijara znatno veća. Mislim da svaki turista koji dođe u Crnu Goru može da nađe nešto za sebe - naglasio je Mikijelj.

Kako je naveo, ono na čemu će "Morsko dobro" insistirati i što će biti prioritet kontrolora tokom glavne sezone - jeste da se ispoštuje odluka o nenaplaćivanju mobilijara nakon 17h, kao i da polovina kupališta mora biti oslobođena opreme, piše Telegraf

- Verujte da ćemo ove godine biti rigorozni da to mora biti ispoštovano. To su okviri u kojima možemo delovati. Mikijelj kaže i da je na sastanku Koordinacionog tela predočio da JP "Morsko dobro" nema mogućnost bilo kakvih finansijskih kazni, kako bi na taj način stimulisali red na kupalištima.

 

Komentari (0)

Loading