BESPLATNO ZA FRUŠKU GORU I SREMSKE KARLOVCE Penzioneri sa Savskog venca otišli na izlet u organizaciji opštine
Alo/GO Savski venac

Najstarije sugrađane na put je ispratio predsednik Opštine Miloš Vidović, koji je ovom prilikom izrazio zadovoljstvo što se veliki broj penzionera prijavio za obilazak Fruškogorskih manastira i  rute Sremski Karlovci.

- Danas smo ispratili prvu grupu seniora, dok će istu destinaciju u još nekoliko termina imati prilike da posete svi naši najstariji sugrađani koji su se prijavili za besplatan izlet. Opština Savski venac već šest godina redovno organizuje besplatne izlete za penzionere sa ciljem da njihovo slobodno vreme ispuni kvalitetnim i zanimljivim sadržajem. Nastavićemo kao Opština, da brinemo o potrebama penzionera kao i do sada i pripremamo im brojne besplatne sadržaje - poručio je predsednik Vidović nakon što je poželeo srećan put i lepo druženje sugrađanima.

BESPLATNO ZA FRUŠKU GORU I SREMSKE KARLOVCE Penzioneri sa Savskog venca otišli na izlet u organizaciji opštine

Alo/GO Savski venac

 

Tokom izleta penzioneri će imati priliku da uživaju u lepotama prirode na obroncima Fruške gore, koju nazivaju i Srpska Sveta Gora zbog toga što na njenoj teritoriji ima više od 30 manastira, od kojih je 16 aktivno. Predviđena je poseta manastirima Grgeteg, Staro i Novo Hopovo, a zatim i poseta fruškogorskom živopisnom mestu Sremski Karlovci gde se obilaze kulturno-istorijske znamenitosti poput čuvene Karlovačke gimnazije, Patrijaršijskog  dvora i Bogoslovije.

Tokom izleta sa seniorima je i lekarska ekipa u pratnji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading